Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jordan sljedeća meta, Izrael od Nila de Eufrata.
Zar nije Turska sljedeća ?
Ko te tjero medju muslimane
bazniian25@ po tvom znaci, ako neko,ko nije musliman ode u islamsku zemlju - normalno je da bude ubijen !? Ti ne osudis ovaj napad od ''ludzaka'' ... ne samo da su zenu turista ubili nego i 4 polic. koji su bili muslimani -za kojima danas njihove familije placu . SRAMI SE BEZOSJECAJNI KRETENU!!!
Neko je baš naumio skrhati zemlje Bliskog istoka. Nadam se da mu neće uspjeti.
skrhane su one odavno
@Amoniman1985 joj brate sad je i Jordanu neko drugi krv
Imao sam zadovoljstvo upoznati se s ljudima razlicitih vjeroispovjesti i nacija,ali tvrdim da se rijetko koja nacija moze podiciti ljudima kakvi su Jordanci,nebitno da li su u pitanju Hriscani ili Muslimani,jer oni zive u Jordanu "rame uz rame".Nadam se da Jordan,pod uticajem sa strane,nece krenuti putem Sirije,iako je to,svakim danom,sve izvjesnije.....
Strašnooo... Uhvatiti počinitelja i glavu mu odsjeći... ovo je teroristički čin na državu !
Znaci na recu je Jordan..
ANKETA 1) Ko podržava Kur'an i Sunnet Poslanika s.a.w.s. ( Islam) i njegove sljedbenike dajte ( + ) 2) Ko NE podržava ovo gore navedeno dajte ( - ) P.S. Čovjek će na onom svijetu biti sa onima koga je volio i podržavao za svog života !
@drinajedina Lijepe veze... Zar moram imati arapsko ime, da bih bio musliman ?
@Radoja je li opet ovdje ja Rade agresor jak ko kompresor ovo je moj kanal ..