Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bude Tesla sam vozio kroz Bosnu u izbornoj godini s izrovljenim putevima, to će biti vrhunac napretka kompanije :)
Kako je samo bezbrižan ovaj čovjek, ja se do 4 ujutro prevrćem po običnom krevetu od briga i ne mogu spavati a jaran lagano na 150 km/h, e da mi je biti on...
"Kada je policija uključila rotacije kako bi ih zaustavila, druga vozila su se pomjerila s pura, a Teslin automobil je samo ubrzao. " Dakle, oni u Tesli su spavali, a ostali vozači jeli puru. U Kanadi su svi tako bezbrižni. Volim Kanadu. :)
Sejtanska posla. Tesla. Prvo suga ubijedili da se razumije u struju, pa i dan danas prodaju tu najskuplju struju sto postoji.
@fbUser1590942149 Edision: "Tesla ti si naucnik, ja pojma nemam, ali ja uzimam sve pare, a tebi cemo platiti hotel da mozes da stanujes, jer znas kako je bio u Glini". Tesla: Ja sam najveci naucnik svih vremena. E: Tako je. J.P. Morgan: Ti si pametniji od svih nas.
@fbUser1590942149 kako bih rado upoznao ove ljdue sto mi kao jedini daju podrsku.
I veću će kaznu dobiti ovaj čovjek ,nego kod nas onaj što pri velikoj brzini na pješačkom prelazu na smrt pregazi nekoga.
Nema bolje reklame za Teslu nego ovaj slučaj. Bar sada svi znaju da nije šuplja da auto vozi samo
Soferi direktora i politicara na aparatima zbog ove vijesti..
kako su krenuli i sex će biti na autopilotu
Gore biti oprezan i cekati svakog casa preuzeti komande nego normalno voziti.
Bice mrtvih u skoroj buducnosti, bice !
Besplatna reklama...
Ono kad se vozis u kovcegu🤣🤣🤣