Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Senad Hadzifejzivic je rekao da je najveca smrtnost od COVID-a na KCUS-u i da ljekari svjesno ubijaju pacijente stavljajuci ih na pokvarene respiratore a sve je to potkrijepio anonimnim pismom?! Tuzilasto konacno treba ili kazniti sve te ubice na KCUS-u ili zestoko kazniti medije koji sire nepovjerenje u ljekare koji rade na KCUS-u, dovode u zabludu, sire strah medju gradjanima koji se trenutno lijece ili imaju nekog od rodbine ili prijatelja na KCUS-u.
Pa šta misliš što ne daju nikome da uđe na kcus, ni inspekciji, ni komisijama ni turskim doktorima. Svako može skontait da nešto smrdi unutra.
sifru kanada koju su koristili fadil i doktorica mengele u nabavci respiratora sto je i dokazano na sudu...je koristila beogradska mafija kada je nekog namjeravala ohladiti...svjedocenjem anesteziologa sa kcus pacijenti koji su prikopcani na malina respirator su bukvalno ubijeni...sto bi rekli fadil i doktorica mengele...poslali smo ih u kanadu...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
AKO ZATREBA MASKI BEZ GRAFENA-SREBRENA MALINA IMA SVE
SAMO PAZITE DA VAS NE POSALJE GAZDARICA ZA KANADU( SINONIM ZA UBISTVO ZEMUNSKOG KLANA)
nabaviće nam maske sa antraksom, kažu ubija koronu efikasno
Meanwhile in Bosnia......' Ides za Kanadu ' ELENA CAUSESKU....Tik Tak! Vidjecmo ko ce za Kanadu!
Od kada ja pisem ovde da nosenje maske stvara vise nezeljenih efekata nego koristi ali ovi nasi botovi to ne kontaju
ELENA.....Tik Tak!
Hajmo sad klix doktori 😁
Kako Bil Gejts trlja dlanove... Svaka firma za proizvodnju vakcine se finansira od Gejts korporacije😅Mozete provjeriti na farmaceutskim stranicama firmi koje proizvode vakcinu.Jača imunitet ali ne ubija Koronu vrcenje u krug svako 4-6 mjeseci. Zamisli koliko se vakcine proda a na kraju ce biti i vakcina bukvalno protiv korone i bit ce skupa E moj narode
Uu, hebo te... i revizor i doktor imunolog u jednoj osobi. Svaka ti čast, idolu!
Ne trebaju nikako nikakve maske jer taj virus iskljucivo zivi u novinama i to uredno placen da se svaki dan reklamise sto mozemo i posvjedociti svakodnevnim podsjecanjemna isti. Ponavljam taj virus ne postoji, postoji korona prevara i obmana covjecanstva od strane svjetske elite da bi se oni obogatili jos vise a tu su jos neki ciljevi kao smanjenje populacije programom vakcinacije. Sve ovo su sotonska posla i onaj ko vjeruje u tzv sars-cov2 je ovca ispranog mozga!!!!!!
Glupanee
A koga štite maske? To ti je kao da hoćeš da se zaštitiš protiv komaraca sa žičanom ogradom oko kuće.
Pa ne lebdi virus pojedinačno u vazduhu nego kao aerosoli. Njih maske filtriraju od fizičkog zaustavljanja do djelovanja elektrostatičkim naelektrisanjem jer su često te aerosoli polarne... Nije to lopta i gol.
Zgembi. Uz veliko poštovanje maske su primarno kao prvo da štite pacijenata od hirurga da ne zagadi ranu. Kak drugi bez velikih filozofija, kroz pore maski prolaze i bakterije a ne virus koji su još manji. Pora maske naspram veličine virusa je kao otvor tunela naspram fudbalske lopte. Nema potrebe za komplukovanim riječima da bi zvučalo pametno.
rekao je suljejman ugljanin da nas ubijaju maskama !
I koje maske imaju grafen?
Imal parazita u maskama ??
Eh taj grafen.. Umjesto da ga koriste kao superprovodnik, oni ga u maske trpaju
Šta bi rekli na naše respiratore od malina... ih...
"Kanada"... hihihihi