Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar i vi,braco kanadska!A ja i Djeneral Rale naumili da selimo k vami,dochim zavrshi ova Ashka smejurija!E,bogumi,sad cemo debelo razmisliti!Zabranjujem vam da koristite ime Chasna sorapska canada i da promovishete plemenitu genocidnu misao!Odo sad da izmokrim jos svoga urino eliksira,a i Rale se trudi da obezbedi josh svoji crevni produkata-made in Ag!
Koliko mi je poznato u medjunarodnom pravu sve i jedna drzava ima OBAVEZU da hapsi RATNE ZLOCINCE a ne da ih vraca (valjda na mjesto zlocina)... Ali posto vijest prenosi CUVENA zlocinacka zvjerska organizacija a kopira portal cuven po \"pameti\", u ovu vjest duboko sumnjam...
General McKenzi JEDAN od krvoloka koji je uccestvovao u geenocidu Bosnjackih civvila....i sillovao bosnjacke djevojjcice...?!!!
pa gdje ce sa crni srbi.
A gdje je jedan od najvecih rattnih zloccinaca...kanadski-cettnicki zet general McKenzi...?!!! A...?!!!
Svaka cast!