Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel Kanada šalje kanadere :)))
HEJJJ NATO PROTIV JEDNE GRUPE HAHAHAAHHAA JOJJ JESTE VI NEKA SILA PA BOSNJE BI VAS SA MOTKAMA POROKALI ,,,
svi kazu tamo bombardan .
kurdi su glavni borci, vode najžešće borbe, a pomoć saveznika je dobrodošla u bombardiranju važnijih kratkopantolaških strateških položaja.
hrmpallier sta se ti kretenu javljas, svi mediji objavili da su amerikanci pobili svoje saveznike iračane i uz to bacili hranu i oružje ISILU i ti ne vjeruješ http://www.nbcnews.com/storyline/isis-terror/iraq-pilots-mistakenly-gave-food-ammunition-isis-militants-n214956 čak su i tvoji rusi to objavili http://rt.com/news/192160-pilot-iraq-isis-mistake/ http://www.huffingtonpost.com/2014/09/30/isis-iraqi-air-force_n_5908864.html http://www.washingtontimes.com/news/2014/sep/30/iraqi-pilots-dropped-food-water-and-ammunition-on-/ a da ne govorim koliko twitter aktivisti bruje o tome, pobili amerikanci čitave konvoje iračana greškom.