Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi ste vi znali prevesti nešta normalno, a ne bukvalno,. Ovaj dio teksta koji se odnosi na hapšenje napisan je zaista kao da su ga pisali u školi za specijalno obrazovanje.
Sve znacajne i poznate novine i njihovi poltari u Kalgariju su prepune informacija sa lica mjesta a oni prenose vijesti iz novina iz drugog grada. Vremenska razlika: u Kalgariju 1:20 a u Bosni 9:20 (plus 8 sati).
"...večer počela roštiljanjem u bašti jedne kuće, a zatim je nastavljena unutar kuće, a bilo je 15 do 20 mladih, rekla je komšinica, a prenijela televizija." hahahaha :D
nozem povrijedio 4 slucajnih prolaznika.na svu srecu nasla se policijska patrola u trznom centru u isto vrijeme inace bi bilo puno vise zrtava.
Otac mu je visoki policijski sluzbenik u gradskoj policiji.po imenima sudeci svi su rodjeni kanadjani.U drugom gradu u zapadnoj Kanadi 12 sati nakon ove tragedije u trznom centru maloljetnik
Scream 5
ja zabave??? ko u basigovcima na igranci :)
Zašto sad oni "stručnjaci" ne kažu "Calgary=Džalalabad" ili "Da bi se nesigurno osjećali u Calgary-ju"? Majke vam ga bezobrazne i nacionalističko-huškačke.
Sarajevo Dzalalabadom samo ljubomorn dusa moze nazvati. Tako, nemoj da ti to smeta. To je samo ODRAZ tudje zavisti. Cijela Republika Srpska ima samo jedan neboder, zgradu Vlade u Banja Luci. Sarajevo na Marindvoru ima 15 nebodera. Od toga, u Sarajevu se nalaze 3 od 5 najvecih zgrada na Balkanu.
kriminal zavladao u ovim olimpijskim gradovima. Sarajevo, Kalgari ...
Lijepo je bilo u Sarajevu...
Pa zna se ko je...Azilant i to islamski ekstremista i fundamentalista!!!
kako ti ne dosadi provocirat?Hocemol dozivjet ijednu pametnu od tebe,il je ovo vrhunac tvog mozganja?
reče Petar Perić, 'hrvatski' šleparoš, extreman u debilnim, mizantropsko fundametalističkim komentarima!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pomraceni um ovako monstruozno odnese pet mladih zivota. Tuzno i zalosno. :(