Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Najzaostalija i najpogubnija ideologija za covjecanstvo je islam! Nista ne sputava covjeka i njegovo bice, njegovo slobodno izrazavanje na svaki moguci nacin kao islam - to je cisto zlo.
Kakve veze ima tehnološki napredak sa hrišćanstvom?Vrijeme kada se cr.kva za sve pitala naziva se mračno doba.Tek pošto ste se udaljili od svoje vjere počeli ste napredovati,što znači da je ona bila kočničar razvoja.Kako onda objasniti japansko čudo,koji ima najviše patenata na svijetu,je li religija zaslužna za to.
to sto kucas na kompjuteru.. to sto sad sija sijalica u tvom stanu to sto pises ovim pismom.. jednak sa svim ljudima sveta je tekovina judeo hriscanske civilizacije...da je po islamskom sad bi kao u maroku,iranu.iraku,egiptu,somaliji.pakistanu ili afganistanu...srkao kafu izmedju dva ezana..i kamenovao zenu! samo osvajanje indije od strane muslimana je odnelo vise ljudskih zivota nego sva osvajanja u ime krsta IKAD!
\"AJDE BRE\" OSTOJA MRS S OVIH STRANICA CETALJU ZATUCANI,KOME TI PROSIPAS PAMET GENOCIDAS SMRDLJIVI,MRS STOKO AGRESORSKA!!!!!
G*VNA NA VJESALA!!!!!
Šta očekivati od te tvoje religije,kr.šć.anstva,čiji su propadnici prolili više krvi nego sve vjere zajedno.U Evropi se ta vjera održava još samo na Balkanu.Tamo gdje je veći intelektualni nivo ljudi masovno napuštaju ovo krivovjerje,a misionari su se bacili na Afriku kao zadnju slamku spasa.
NE ZNAM JEL KRESAO MUHAMEDA I FATIMU?... MOZEL MI NEKO OD OVIH VRLIH MUSLIMA RECI?
STA OCEKIVATI OD VERE CIJE JE RODONACELNIK KRESAO MALODOBNU AJSHU U PYCKU I U ANUS!...A MALO MU TO BILO PA MU SE OSLADILA I SNAJKA OD POSINKA!...I NJU JE SODOMIZIRAO!
MI SMO SVI ISTI,NAMA JE CILJ UNIŠTITI BLIŽNJEG SVOG NE ZVAO SE JA F.R.I.C.L
@ OSTOJA i ostali anti islamisti Je**** se ili se selite odavde! A komentare zadrzite za sebe! Vjerujete u sve sto vam se servira i svi po islamu. Odgajate generacije koje ne postuju ili nece postovati ni vas a kamo li vjeru!
Gadovi muslimanski primitivni.
@Lik 29.01.2012. u 21:58 Ti zajedno sa tim\"tvojim gospodarom\"ste puno dosadni. Okreni se par puta oko sebe,sastavi 2 i 2 i skontaj ako imas s cime u kakvoj si ti magli........zatucanko...
a yebiga, dok su komsije zderale krmetinu sa vama, pili rakiju, slavili slave, zenili se i udavali - nisu vam valjali, trpali ste ih u logore nikad vam ugodit
ja ludaka tih, seljacina primitivnih spihopatskih.
ne bih volio biti musliman u eu za par godina.. samo kad pocnem da o tome razmisljam sjetim se da nisu ni oni druge zalili...pa eto...sve se izgleda ipak na kraju vrati...iako nije fer jer ti mozda nisu nista krivi ali prestane to biti bitno...
Ovi su islam shvatili preozbiljno.