Nepoznate okolnosti nesreće
0
Kanada: 12 poginulih u padu aviona
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nisu teroristi i to pravoslavni kojim slucajem.
Nesreća tijekom simulacije nesreće Zanimljivo je što se zrakoplovna nesreća dogodila točno pokraj mjesta gdje su vojska i vladine službe imale simulaciju nesreće na Arktiku kako bi što bolje uvježbali spašavanje. \'Mi smo ovdje kako bi poboljšali svoje sposobnosti u operacijama na Arktiku. Operacija je podrazumijevala scenarij zrakoplovne nesreće kako bi se testirali na nesrećama na Arktiku, što se nažalost, točno danas i dogodilo\', rekao je kapetan Andrew Hennessy, piše lfpress.com. \'Bili smo kod mjesta nesreće pa smo mogli pružiti pomoć puno ranije nego što bi to bilo u suprotnom\', dodao je.
eeeee moje sipovo vece od ove selendre od 200 stanovnika ajde jedan vic,,kakva je razlika izmedju zene i zive ograde ?? ako je redovno nekreses naginje se prema komsiji eeeee
Nema Bosanskih drzavljana, ne sekirajte se. Oni su goli kokuzi pa ne putuju. Ministarstvo Vanjskih Poslova BiH.
dobro jutro sarajevo-x.com imali još koja loša uz kaficu malo da odahnem :(