Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkazujte Merlina pod hitno !!!
Daj Konakoviću pare za proširenje Jagomira i Sokolca, pa da mi ove svoje smjestimo...
mislis da ce svoje povrijedit? sumnjam ali moze biti
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
citam komentare i ne mogu da vjerujem obilje privitimizma, zlobe i gadosti koje zive pod imenom bosanci svih vjeroispovjesti. niko od vas da spomene zrtve koje su ubijene i ranjene !? ali ni jedan komentar ne procita dostojanstven, vec prepucavanja, vrijeđana i cisto zlo. je li vas sram? stid? ste ponosni na sebe? ste uzor tzv bosanske plemenitosti i jedni i drugi i treci!?
munja ti si tipican primjer govneta ! eto sta mislim a ti to sam i dokazujes 😉
njima je vaznije saznat da li je ili nije musliman ovaj idiot sto je vozio kamion. Jer Turkofili brane Muslimane a ovi ostali se nadaju da je Musliman da se prazne nad Turkofiima. U ovoj tragediji ipak Turkofili su najtuzniji
http://www.bosanski-nacionalisti.org/vijesti2/bpnp-erdogane-bosna-nije-turska-niti-smo-mi-vasa-braca
Ode zimzograd u racku..
samo hapsite te muslimanske teroriste.
Mogu ih povuci za onu stvar njima svejedno sto ce biti osudeni. Nije to nista sto ce svega biti, Hrvati se uzjebali a zive od turizma dok Refko i Combe nedodu na primorje onda mogu odma prijaviti bankrot.
Događaj zaista podsjeća na događaj u Nici. Tamo je zakazalo obezbijeđenje i policija! Ovdje je isti slučaj. S obzirom da su božični praznici, a ovo mjesto okuplja veliki broj posjetilaca, čudno je da obezbijeđenje nije bilo na visokom nivou i da je narod prepušten na milost i nemilost najavljivanih terorističkih napada. Žao mi nastradalih ljudi. Kako je moguće da je kamion projurio nedozvoljenom brzinom? Kako je upće moguće da kamin vozi cestom gdje su Božični marketi???
dozivotnu za majmuna ili ga objesit na kakvom semaforu
SDA preuzela odgovornost za napad!
joooj, jooooj, što neke čeka, joooj, joooj, jadni nevini ljudi....kud u Švabu jadni ne bili...
treba bresplatno uvest pregled koćnica, fakat!
Moj komentar na komentare: Gledam i ne vjerujem....
U Svedskoj javljaju da je kamion stigao iz Poljske ...da je imao poljske tablice....ali je gazda kamiona brze bolje prijavio da mu je kamion jutros ukraden ,,,, prc miloje
kad nemas oruzije, ekploziv uzmes sta ti je pri ruci da napravis teror.nova taktika. treba izbjegavati vece skupove.
Dino Konakovicu,ako se desi neki belaj za Novu godinu,ti si kriv.
Ne volim čovjeka, ali ne vidim kako bi on mogao biti kriv. Ne možemo se odreći života zbog fundamentalista. Moramo smisliti adekvatan način da ih preveniramo.
ma ko ce nas dirati, sta ti je. nismo nikome, pa ni samima sebi interesantni. samo opusteno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Turcin vozac kamiona kazu na CNN ! Ruski ambasador ubijen danas ,veceras turcin pobi ljude u Berlinu, pa kakav je ovo zaplet ljudi boziji ,smrdi mi na neke igre mocni obavjestajni sluzbi ;)
Britanci...Oni su umjesani 100%! Oni su eksperti u tim smicalicama i komplikacijama...
uhapsen vozac, 1.03kvota da je musliman
Uplati jednog cenera ... Cisto da sam u igri !!!
@munjaaa - pa yebiga, Pariz 2 puta, pa Brisel, pa Nica - oni mrze Zapad a tamo svi masovno bjeze jer im je kuci ili rat, ili diktatura, ili bijeda - a onda zapadnjaci su zlocinci. 10M Turaka zive u Njemackoj - vecinom rade i imaju 4 puta bolji zivot nego u Turskoj i ovako vracaju? Ako je Turcin kao sto kazu - moje su cinjenice