Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govedarica ugasio si ako milojko cuje za ovo😂
...ne sme da se cuje, nema ni slobode.
Bakir, covke i dodo like this.
Ostavite se klixa i politike i poslusajte hutbu iz Begove dzamije''obiljezavanje bajrama''. Danas se nazalost bajram obiljezava u kafanama i diskotekama,a to nije adet islama.NIje provokacija,ko zeli neka pogleda a ko ne zeli nije za moranje :D :D Poslusajte hutbu na linku : https://www.youtube.com/watch?v=e8ctlCq5c-s
kako su retardirani, ne znaju ni ko je prava prijetnja a opozicija sigurno nije xd
Možemo li mi zabraniti nacionalističke stranke? Naročito ove koje su učesnice prethodnog rata SDA+HDZ+SDS i obavezno SNSD...
Tehnicki... sve te stranke su cisti primjer politicke i nacionalne diskriminacije. Cim zastupa interese samo jednog naroda, diskriminira sve ostale na etnickoj osnovi. Plus i na religijskoj, jer se to kod nas izjednacava sa etnickim. Ali iopet... niko kao SDA. Ovi ostali jos nisu pokusali redefinisati narod koji za njih glasa. Samo je SDA imala kampanju redefinisanja sta to znaci biti Bosnjak. Zamisli sranja da SNSD redefinise ko je Srbin. I sta bi na to rekli iz SDS-a.
@geraldklix Narod se zali na vlast? Vlast fino promijeni narod i napravi si novi, bolji narod, kom vlast ne smeta i koji se nece zaliti. Samo se ceka da se izmisli robot-glasac. Odma ima da mu SDA izglasa sva prava, proglasi ga "osobom", da mu drzavljanstvo - i da naruce jedno 5-6 miliona robota iz Kine. Onda samo preostaje da se odrzi prvi skup Robosnjaka na kom ce se legitimizirati tradicija Robosnjaka na ovim prostorima, unazad bar do ameba. I da im je vjera Islam, naravno.
bolje je zakonom zabranit nego ih gledat kako po klixu komentarišu :)