Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove godine za Ramazan hoćemo dronove, stop hurmama!
Milorade jesi li vidio? Sjedi u kancelariji i buba Ruse kao u video ogrici.
jel ovo i srbija ima dronove
Bake,kupuj dok nije nestalo
Doci ce 10ak u BiH pred izbore a poslije izbora ce ispariti.
Rusija nije vojno nadmoćnija jer koriste u Ukrajini premalo ljudstva a previše tenkova i drugih stvari koji mogu biti brzo i lako u današnjem vremenu uništeni. Da su upalili mozak prije rata i znali kako se treba u Ukrajini ratovati situacija bi bila drugačija.
Ma kakvi Turski. Samo oklop i sklapanje se vrsi u Turskoj. Ovo je Njemacko samo sto zbog poznatih razloga se ne proizvodi u Njemackoj. Optika je Njemacka samo se proizvodi u Juznoj Americi
U pocetku su koristili većinu uvoznih komponenata, ali se to promijenilo nakon zabrane izvoza komponenata Turskoj, kada tehnološki gigant Aselsan počinje proizvoditi domaći kompleksni elektroopticki sistem - CATS.
Navedite da Srbija ima Turske i Kineske dronove.
Kineske - Da, Turske - Ne
Od dodatnih informacija koje Klix nije napisao, procjenuju da Ukrajina ima oko 20 Bayraktara u svom arsenalu, i da je bila naruceno jos 20 koje ne znamo da li su dobili. Porediti Reaper i Bayraktar i nije bas logicno, jedan je "dugacki" (long range) dron, a Bayraktar je srednji (medium range), Reaper ima domet do 1900 kilomerara,duplo brzi i nosi puno vise tereta (bombi) a Bayraktar do max 200 kilometara, ali je dosta manji,laksi i okretniji.
Da li se nakon izvrsenog napada vraca u bazu ili biva isti unisten????
Je li ovo ona Turska sto se servska velesila sprda sa njima.
Bolje Turke Imat ko Partnere Nego ko Braću Eno I Srbija osudi Ruse A demek Braća
Treba nesto kupit, jel opet sadaku trazite da vam turci udjele, ukrainci su platili, nisu dzabe dobili.
pa da li sve ovo znači da neće biti rata u BIH mozda sam pogriješio ali 2023-2024 hrana energenti ta kriza je sve veća i veća i cak biden je rekao prije neki dan Parafraziram ovo je sukob demokratskoga svijeta i Autokratski kao da najavljuje mnoge ratove i da moje pitanje vama kada će i hoce li biti rata u bih
Rat počinje mjesec dana od svadbe...
Maho, ne maho.
Samo trazimo donacije, zaradi pa kupi jedan