Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepota :)! Divno je vidjeti toliko vjernika zajedno okupljenih na Iftaru, a jos ljepse slika kako zajedno klanjaju.
ja ja
Mehini somuni su najbolji..
Ko je Meho ?
Meho Poričanin
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Zar se Ramazan ne pise velikim slovom? U pravopisu tako pise, provjerila. Kao i Bozic, Hanuka i ostali praznici...
ja lijepih muslimanki na slikama.... :-) kojeg vraga vjera naredjuje da se zene pokriju kada svakako ne smije izlaziti na ulicu niti se druziti sa bilo kim u tom njihovom je...be...nom svijetu....
Jel clanak povezan s vjerom , tu su Balkanci da komentarisu.
@dijasporka...uopste nije istina... nema claknka na svijetu kojeg bosanci nece komentarisati kao da je vjerski...
http://www.beerquest1k.com/Assets/Czech-beer%20belly%20Amstel.jpg Bosna
anonimus i zoro,2 pacenika,sjebase se ljuvajuci po BiH i Bosnjacima kao autohtonom narodu Bosne i Hercegovine i Islamu kao najdominantnijom religijom nezavisne cjelovite demokratske suverene medjunarodno priznate prelijepe nam Bosne i Hercegovine
Prelijep tekst i slike
Predivno al stavili slike iz tri zemlje -.-"
Ubise vise sa prozelitizmom
Ja odem na izbih.ba, ono mene prusmjeri na klix.ba
Očito neznaš značenje riječi prozelitizam
PRIKAŽI ODGOVORE (39)
Klix očito,, već odavno ima sponzore koji propagiraju neke svoje interese u Bosni. Mislim da je to svima jasno
Kmee, kmeee, Klix udara na nejač. :D
jesti i piti nasred ulice i direkt na zemlji(bez stola stolice i slicno) i moliti se nasred ulice cccccccccc......
Nista to nevalja
Klix.ba. Znate li vi šta pišete. Po vama ispada da se samo za Ramazan čine dobra dijela i to samo u zemljama sa većinskim muslimanskim stanovništvom. Znači ostalih jedanaest mjeseci se netrebaju činiti dobra djela, a u zemljama sa manjinnskim muslimanskim stanovništvom nema dobrih dijela, niti ih treba činiti. Vjera je lična stvar svakog pojedinca. Ramazan se obilježava u krugu porodice, a javni teferiči su pomodarstvo. Organizovanje javnih iftara za siromašne je pokušaj onih koji su na nepošten način došli do imetka da se operu pred Allahom.
šta to nije tačno
Nisi me demantovao, pogledaj kako se stiče bogatstvo u većini slučajeva, prevarom ili države neplaćanjem poreza, ili zakidanjem radnika davajući im se manle plate, davanjem pozajmica uz kamate u sl. Nebih ovdje o imenima konkretnim. Vjera je lična stvar svakog pojedinca, meni država nemože odredjivati hoću li biti vjernik ili ne, svaki prisilni pokušaj da me pretvori u vjernika je grijeh, a sada ga ima jako mnogo. Iftar se organizuje u krugu porodice, na iftare dolaze članovi porodice, prijatelji, a normalna stvar je da je dobrodošao i putnik namjernik, ali tih sad nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)