Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje bi pola države bilo u zatvoru, da su zakoni isti.
cyka blyat
Diktatura je zaebana stvar, mogu ti i smjeste sta zele kad zele,pa da ni kriv ni duzan istrunes u zatvoru.
"On je član neregistrovane partije “Druga Rusija”, koju je osnovao poznati ruski pisac i političar Eduard Limonov " Ovo je zadnji put da sam ikada posjetio klix.ba https://www.youtube.com/watch?v=tH_v6aL1D84
takvih slucajeva je bilo i po eu..
Gdje to ima da jedan kandidat za predsjednistvo BiH podrzava transparant da treba predsjednicu druge drzave silovati i tako ruzne slike..to je skandal..podrzavam da se na internetu uvede reda i da oni koji prijete drugome budu sankcionisani ili vrijedjanje na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi..idem na mnogo portala cak Srbi ne pisu takve bljuvotine kao sto pisu muslimani o Srbima i Hrvatima..
Kod nas bi bilo 60% naroda u zatvoru da imamo takav zakon kao u Rusiji..
Kakva crna sloboda u Rusiji... tamo drzavna sila agentura sve kontrolise.. posebno otkad je Putin dosao. Sjeca li se ko Eura u Francuskoj i huliganskih nereda? Najglasniji bili ruski huligani. Uporediti sa posljednjim svjetskim prvenstvom u Rusiji, nigdje ni ruskih ni ostalih huligana. Eto koliko je brutalna drzavna agentura
Pa vi lajkajte svasta😁😁
Teško nama ako nam Putin pruži pipke. Svi idemo u Sibir. Tuto kompleto.
Neće ni kliksovci proći bolje ako Putin pruži pipke ovamo.
I kažu nismo za nato i Ameriku treba rs uništiti dok imamo vremena
-Također, ja poznajem aktiviste za ljudska prava, što je također pomoglo; nikada me nisu gazili.- ... ma on je izgleda mraka dobro povezana sa antivladinim udrugama ...nije on džaba uhapšen ...lajkanje je samo izgovor zašto je on robijao.
Kladim se da smo mi toliko zatucan narod da trenutno neki Srbin cita ovaj clanak i konta e nek su ga vala strpali u zatvor kad talasa protiv Putina. Isto je i sa pojedinim bosnjama kojima se digne na rezanje ruku i kamenovanje, a o Hrvatima i usasluku da i ne govorim.
Zapisi iz mrtvog doma 2 dio....
Da je share-o poslali bi ga u kabur
E nasmija me pošteno 😂😂