Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sasvim slucajno je na fotelji sjedio forograf koji je dokumentovao historijski trenutak
A što ne prikažu fotografije, na kojima se veseli, zajedno sa ostalim zločincima, kada su napali i uništili Libiju ?
KOJA GLUMA!!! I KO JE JOŠ MOŽE BITI TOLIKO GLUP DA POVJERUJE KAKO JE NEKO SLIKAO SAOPĆENJE OVE VIJESTI? TO NEKO BIO U TOM TRENUTKU BAŠ DA SLIKA????
POKA.KIM SE TERO.RISTI BRENNANU U SRED SMR.DLJIVIH USTA
Obuveni po ćilimu, gospoda :)
... pocrnijo od muke
ma napravi 3000 da ne kazem cega. to znaci da svake minute napravi dvije slike sto je bukvalno nemoguce. Jedino da slika obamicu i kad spava i kad dr.ka i kad se kupa i kad je.be michelle ne prosipaj se slika je ocito namjestena
Nikad nije ofalilo da apsolutno neupuceni nasi zemljaci, u svom velikom neznanju ali sa ponosom, daju besmislene i potpuno idiotske komentare bazirane na teoriji zavjere.... ccccc ebo ti nas, dok god ne prestanemo razmisljati na "sta ce oni MENI slikati" ili "nece oni nas za'ebat, znam ja da je namjesteno" nacin...
Forograg , hvala ti , bar nesto pametno da se procita i na ovom "sajtu", nadam se da ce Bosna i boasancerosi da vec jedno se otrgnu svom mraku i da malo progledaju, ahhh !! Nikom nije lepse neg je nam , jel da bosanci !! samo tako!!
Interesantno kako se fotograf uvijek nadje na pravom mjesu u pravo vrijeme da nam prenese "iskrene" reakcije americkih predsjednika. Ne kazem da mu nije zao, uzasno je to sto se desilo, ali mi je tesko za povjerovati da se bas u tom trenutku, kao slucajno, zadesio fotograf i uslikao Obaminu reakciju. Jeste al u klincu!! Samo dobro osmisljen scenarij, nista vise od toga.
boli njega karina za masakar
Citam ove komentare i ne vjerujem, kako ste samo neupuceni i zli...u Bijeloj Kuci postoji licni fotograf Obame, koji prati i fotografise svaki njegov korak i pokret, na dan napravi nekoliko stotina slika, vecinu njih bez da je predsjednik toga i svjestan...tako je nastala i ova slika...napaceni narode Bosne i Hercegovine.
Čovjek samo ima hemoroide,svrbi ga usrana guzica,češe se od dvosjed i odmah istorijska slika???E baš više ne razumijem ovaj svijet.
Vidi mu trosjeda kao da je ga pravila ciganija iz Puračića.
www.renesansnakraljevstva.com Zamisli... Budi te cvrkut ptica. Izlazis na ulicu i osjetis miris tek pecenog hljeba iz obliznje pekare. Pogledas oko sebe...renesansni grad. Kraljevina Bosna u 1461. godini. Krenes niz ulicu i zacujes skripu tkalackih strojeva. Vidis i izlog kovacke radnje, a u izlogu maceve, sljemove i sjajne oklope pravljene za bosanske vitezove. Na gradskoj trznici vidis ljude kako prodaju razne proizvode, od hrane do luksuznih dobara. Vidjet ces i arenu. Ljudi ispred nje se spremaju da okusaju snage, neki iz licnih razlog, a neki da bi osvojili srca prelijepih dama. Nastavljas dalje i odjednom ispred sebe ugledas velicanstveni dvorac. Vidjet ces strazare koji se trude napraviti mjesta za Bana koji izlazi na veliki gradski trg. Uci ces u obliznju krcmu, i dok ti krcmar sipa pivo ili kafu, razmisljat ces sta da postanes. Pekar, krojac, kovac... General ili Ban. Uvijek mozes postati i razbojnik, uzeti sav novac, i pobjeci sa voljenom.
EVO NESTO BRADSKI http://www.youtube.com/watch?v=_SSuuyvZR-g
STA LJEPSE ZVUCI PALAC GORE ZA ONE NORMALNO DOLE POSLJE OSAME ,OBAMA POSLJE TITA ,TITO