Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvratni su, zlikovci...
u indiji uspjeli izazvati strah i ekonomsku propast,druga najmnogoljudnija zemlja
Da se ja pitam...al ne pitam Da sam ja neko...al sam niko i nista Najpametniji sam...al samo sam doguro do klix komentatora.
Glup narod i bit ce jos gluplji .
Nek sad ratuju u Kasmiru i ubijaju muslimane, nek ppp kkkkk
Kako je korona virus dodatno obogatio najbogatije porodice u BiH ? Kako je korona virus izrodio nove milionere u BiH ? Kako je korona virus dokazao da su gradjane BiH njene vlasti smatraju menntalno zaostalima ?
@posljednjinerv za mentalnu zaostalost su vala u pravu......
Sad ce ova govna pravit web stranice po 2 KM......
a ti ćeš ostati fukara
@MatijaMatko Zaposli ih
Kod nas se zove ,tajfun Izetbegovic, sve pometose...
@VelikaBH vise bolan kradu Dr.nauka Covic I doDick nego Bakir,bakir ne ukrade ni trecinu sta ova dvojica marnu pogotovo doDick,taj je osiromasio Srbe za sledecih 50 godina!
Nije virus vec narod koji slepo verujeeee... Zato sto suuu valdi verovaliii slepooo.. Lagaliiii su ih da bi se nakraliiiii ooooo oooooo