Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok su narodi i nacije napredovale iz godine i godu pa je imalo i smisla slaviti, a sada kako nazadujem okako postajemo gluplji i oholiji ,,,,,nema smisla ni svrhe.
Znao sam da će doći i šta imam čekat,ja se ušuško u 23h i milina!
U Novu Godinu BiH je UŠLA KAO DRUGA na svijetu po NEZAPOSLENOSTI mladih do 24 godine ! Od 190 država BiH je na mjestu: • 184 po brzini otvaranja firmi • 173 po dobivanju građ. dozvola • 141 po plaćanju poreza ....! BiH zauzela 62. mj. od 76 testiranih -PISA ! Za dvadestet godina izgradili CIJELIH 100 km AUTOCESTE, a iz BiH se iselilo oko MILION stanovnika ! Hiljade građana kopai po KONTEJNERIMA, i hrane se u NARODNIM KUHINJAMA...ma ima toga za CIJELI ROMAN ! SRETNA NOVA GODINA !!!
I sta sad?