Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako puce Rusko dostignuce, kvalitetno kao zaporozac ili moskvic
I evo zasmrdi mi odmah preko telefona, haman radijacija presla mater vam
Lopovsku
Jarane ti si lud sto ulazis tu. Stavili onu masku na lice sa pijace od marku i misle zaštitili smo se. Hej moji ljudi, za 2 3 godine imajte brigu eto. Radijacija je to. Ne ide samo preko zraka, preko zemlje, preko vode, preko isparavanja pa ti se vrati u kiši i snijegu itd itd. Radijacija je poput žive, to nit možeš zaustavit, nit možeš uticat na nju uništit je.
Toliko prirodnih izvora energije, čovjek se nasao pametan pa je htio "nuklearnu"! I opet kud i kako razlazu ili recikliraju sav nuklearni otpad Bog sami zna. Hiljadama godina ovaj Černobil će biti ruglo svijeta..
@Mirzolini Ironija u tome sto "najcistija" je napravila nevidjenu katastrofu, koja će btw trajati jos hiljadama i hiljadama godina. A Fukushima je još jedan primjer, hmmm ko je slijedeći? Ljudski faktor je svemu dohakao, počevši od ratova, pa do ovakvih stvari!
@Chaos Pa sta? Kumulativna steta od termoelektrana je daleko veca.