Početi rano i imati pokrovitelja
31
Kako dospjeti u vrh kineske komunističke partije
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispade da one tamo bezbožne komunjare više drže do morala nego naši \"vjernici\". Pazi, tamo je tip dobio otkaz samo zato što je imao par skupih satova. A naši i crveni i zeleni mogu da prave nebodere, vozaju najskuplja auta, uzimaju državne firme i opet im niko ništa ne može. A kamo li da ih bude sram otići u Međugorje ili Srebrenicu u odijelima koja vrijede dvadesetak prosječnih penzija. Kineze premijer obilazi nakon svake prirodne nepogode dok u nas pola države može da gori, niko ni mukajetan.
ZLATKO LAGUMĐIJA ZNA
\"Samo jedna četvrtina članova su žene\" - koliko je žena u politici u SAD-u ili bilo kojoj drugoj zemlji ?
Cim vidim u prvom paragrafu gramaticke i druge greske, odmah znam da je potpisan klix... definitivno najnepismeniji portal u regionu!
pogledajte ovo http://cash111.com/ref.php?page=act/ref&invcod=95089
VRATITE NAM JUGU I KOMUNIZAM :P
Da im je Zlatko na celu partije, samo bi se teniseri-reketasi uspjeli domoci vrha piramide pod uslovom da gazdu ne diraju. Ukoliko im padne pomisao da njega maknu tu bi im bio kraj karijere a ovi sto rade s narodom se ne bi uspjeli progurati dalje od sekretara mjesne zajednice
svojstvo komunjara je ova zadnja recenica u clanku \"imati kameno srce i praviti zlo\". kamuflirani Hitlerovci. Sto ne prikazu vijesti u Kini kako seljaci brane svoja zemljista od opcinskih vlasti koja im zele komunisti ukrasti ?
Bolje i ovo nego SDA, tamo samo ako ti je BABUKA bio uhljup koji prije rata nije imao za hljeba, mozes i ti biti novi uhljup u vrhu SDA
žuta g.o.v.n.a.
\"Za buduće vođe je jako bitno da se predstave kao da poznaju sve izazove običnih građana. Zbog toga većina njih tokom svog uspona radi najobičnije poslove ili u zabačenim predjelima svijeta. Predsjednik Hu Jintao je četiri godine radio na Tibetu.\" kratko jasno..
pa kad nemaju sda gdje samo familijarno mozes da udjes u taj veoma uspjesan privatni biznis.