Moguća tri scenarija
13
Kako CIA zamišlja svijet 2030. godine
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci u svijetu ce biti ko u Bosni.
@bosanceros: Kako su nas tek izmislili kad nas i Ilija Garašanin, inače vaš idol i über če*nik, oslovljava kao Bošnjake i, što je još interesantnije, u tom istom djelu (Načertanije) se bavi \"preobraćenjem\" Bošnjaka istočnog vjeroispovjedanja (pravoslavlje) u Srbe. Nije zar da si toliko nepismen da ne poznaješ ni takvo jedno velikosrpsko djelo, a ovamo se dičiš Srpstvom?
mamicu ja njima svima....
Nikada se ratovi, patnja, bijeda i siromastvo nece iskorijeniti dok svijetom dominira monetarni sistem vodjen profitom...
istina se nalazi u onome sto je jedino relevantno za sve nas, a to je jezik koji govorimo...tako je teritorijalni prefiks bosnjak u istoj kategoriji kao pljevljak ili tuzlak , ... mozda ima jos primjera? dalje , sto neki stari pisci koriste taj naziv za bosance, je vise kao neko tepanje... Bosna je zemlja, gradjani Bosne su bosanci , te isto vazi i za Hercegovinu zemlja Bosnja ne postoji
SAMO SAM DOSAO RECI KRALJEVINA BOSNA (toliko o izmisljenom naordu i drzavi da se vi preko istocne i zapadne strane zapitate malo)
INFO ZA CIA-u: ISLAM ĆE DA VLADA OD ISTOKA DO ZAPADA ULIČNE BORBE U DAMASKU: http://islamskiemirat.com/index.php/template/menu-types/bliski-istok/item/305-u-damasku-se-vode-uli%C4%8Dne-borbe-foto
Ovaj m+ajmun pod nickom bosanceros je nažalost veliki č*e*t*n*i*k, vjerovatno rođen poslije rata, i dobro nafilovan, nema članka da on ne komentariše 24% i slične gluposti, s njim se ne vrijedi prepirati, jer je to neki obićni neznalac niskog morala i jedna obična ubleha, pa predlažem da ga ignorišete jer ne vrijedi s tim jadnikom punom mržnje uopšte komunicirati, ali nadam se da će se naći na klixu u crnoj hronici.
Ti koji nemas ni nick, nasao da pricas postoje li Bosnjaci? Uzmi nick, pa sa ozbiljnom rajom pocni o istoriji. Na primjer: Koje je vjere bio Stefan Nemanja, otac Svetog Save? Za koga je Stefan, sin Lazara Hrebljanovica (poginulog na Kosovu), ratovao 1402. kod Ankare? Kada je Bosna pala pod Turke? Cije su vazalske vojske ucestvovale pod Bobovcem i Jajcem? Koja drzava ima najvecu zastupljenost Haplogrupe \"I\" po Y hromozomu? Da ti olaksam, druga, sa 42%, je Norveska.
http://sandzakpress.net/u-burmi-mianmar-se-trenutno-vrsi-genocid-nad-muslimanima-svijet-cuti-18-foto
http://thevenusproject.com/ samo sada i javno, vide ameri i u tom svoju prevagu.
Sledeci masakr nad bosnjacima ce napraviti Amerikanci i NATO.
mad max ili blade runner ! u svakom slucaju nece bit pozitivino... razvoj tehnologije vodi u overcrowding , overcrowding dovodi do raznih anomalija i zagadjenosti kako drustva tako i eko sistema.imat ces letece auto al ces jest neko ultra sinteticko smece gore 20 puta od ovog koje danas jedes.. ili ce se svi pomarisat atomarno pa cemo se ko u mad maxu ganjat i klat za malo vode , benzina i konzevrnu psece hrane.
Znaci ovo vazi za Bih tek od 2130 ... a joj fantazije majko mila, pa 1957 su zamlisljali kako ce 2001 godine biti leteca auta! A da ce do 2015 satelom slati posadu do Jupitera.
Razmišljaju oni, u tri smjene, 24 sata... ali ovo su šuplje za mase; njihovi su planovi raskrinkani u časopisima \"New View\", \"Nexus\"..., na sajtovima Global Research, Stop NATO, Prison Planet... na www. threeman.org... u Buybookovoj knjizi \"Ideje za novu Evropu\" sa objavljenim glavnim kartama Novog svjetskog poretka gdje se vidi sudbina BiH, Srbije...
Ja ovu planetu sa 30 godina zamisljam kao jednu veliku pustinju slicnu igri fallout 3
Saunders ili SOUNDERS?