Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U problemu od februara
Rusi su osvojili petinu Ukrajine i to ona podrucja gdje su u vecini etnicki Rusi. Ispuhali su se i vise ne mogu ostvariti znacajan napredak. Ukrajinska teritorija koju namjeravaju sebi prikljuciti nije vrijedna onoga sto ih ceka slijedeca desetljeca, to znaci totalna izolacija od Zapada. Samo lud moze misliti da ce se Rusiji ovaj rat na kraju isplatiti.
Sve je laz, ukrajina laze, amerika laze, sve vijesti su lazirane, BBC, CNN je najveci lazov, Ukrajina lazira brojke smrti, sabotaze sve. Mi znamo to ali opet se po*isamo po rusiji i koliko god vi ruski botovi komentarisali necete nista promjenit mi mrzimo rusiju i uvijek cemo je mrzit. Pozz za ruske botove koji trose vrijeme na klixu.
Bravo 🇺🇦
Важи и обратно.
Vojska u problemu jer ne zna dal da glasa za Rusiju ili ukrajinu?’
Jest u peroblemu su pa su mobilisali i zene u vojsku...LoL. Evo kako su u problemu: https://www.youtube.com/watch?v=lZMHIwPMoHw
Samo šalji Himarse.
Vjerujte da nece uspjeti to provesti. Mislim da se blizi presudna bitka za Ukrainu I Rusiju. I Rusia ce imati nevjerovatne probleme. Ukraina ce pokrenuti ofanzivu, sve ili nista. Dana's je 19. 08.2022 Zapamtite ovo!
Evo vjerujem ti glavonjo.
Boje se da himars ne glasa.
lagano dobijaju republike koje ce mirovnim sporazumom verifikovati