Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djaba vam sva sila, vi ste proklet narod koji luta 5000 godina, ubijaju vas od babilona, preko rimljana do gotovo svih evropljana u zadnjih 500 godina. Uvijek malobrojni, razasuti po svijetum. Napokon ukradete komad zemlje u nekoj zabiti, i tamo ne moze zivjeti u miru. Deuteronomija 28
Izrael gubeci rat zeli Ameriku i Rusiju preko Libana i Irana uvući u Armageddon. Nemaju drugih opcija. Lavovski su im nanijeli teške gubitke u Gazi.
Možda poput nekog naci-logora u Poljskoj odakle su se njegovi "dovukli" u Palestinu. Poglegajte vi tu"facu"!
Hamas im je noćna mora za ostvarivanje njihovih planova, a kad se stvari počnu preokretati pa Palestinski Islamski Džihad bude krojio plan za Tel Aviv i Jeruzalem, povući će se miševi u rupe.
Dan kada izrael nestane sa lica zemlje cu slaviti bolje nego ijedan drugi praznik. Nikada prije nisam mrzio.
uz uslov da pobijede.......nadam se da neće
Srami se svijete, srami se.
Znaci bit ce zapadna obala 2.0 rekao sam na pocetku ko god pobjedi u tom konfliktu Palestinci su opet donji
Kako je krenulo Gaza će izgledat ko površina Marsa.
spremaju rostilj, a zec u sumi
Podrazumijevaju da će pobijediti?!!!!!
Nadam se da će Izrael demolirat Hamas i nakon 15 godina strahovlade spasit palestince te sotonske bagre,
Bit će nešto slično kao sa gradovima na zapadnoj obali. Palestinci će imati lokalnu policiju, obrazovanje i zdravstvo, valuta će idalje biti izraelski Shekel kao i do sad, radne dozvole za Izrael će se vjerovatno lakše izdavati. Jedina konkretnija prednost bit će lakši ulazak u Egipat (što Sisi dosad nije dopuštao jer se bojao Hamasa).
Kad su se Čečeni borili za slobodu zemlje od Putina, za koga si tad navijao? Za muslimane ili fašistu?
U redu je…
Gaza će biti horor mjesto. Što je nad njenim stanovništvom izvršen genocid, pred očima zapada, i prodanog arapskog svjeta, koji su posmatrali i gledali skrštenih ruku..
Ahahahahaha. A oni će kao okupirati Gazu?