Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogati Rus neće u Bahmut, on uvozi Mercedese i ima ženu u krznu i napucenim usnama, Olga se zove
Baš kao i u svakom ratu. Trezor, “jedna vreća za mog BLJAKira”… Zvuči poznato, zar ne?
ni bogati ukrainac neće u bahmut, bogati ne idu u rovove! tako da ti je post bzze
gledaj ti mercedesa
a sve se nema, ubiše sankcije, grohotom
Sgebani su oni dokraja. U yadnju godinu dana je 10000 trudnica iz Rusije otišlo u Argentinu da rodi dijete koje je onda automatski argentinac... Ode Rusija upm
Neko razmislio kako planira odrzavati ovo vozilo? Servis, dijelovi? 😂😂
Joj sto mi ovo nije jedina briga u zivotu
putin je dobro zabrljo
vec su ostali bez vise od pola miliona najvise omladine i radno sposobnih ljudi.. sve ce se lako nadomjestit.. ali to nece nikad
Neoliberalisti drže planetu
Jarane, Pravoslavac sam i sve, ali od malena sam učen da, da bih bio duhovno ispunjen, moram prvo biti materijalno ispunjen. Džaba i Bog i Crkva ako ti nemaš para, komodited toplog doma, udobnu kvalitetnu odjeću i ono najbitnije - prestiž i poštovanje od strane poznanika, a što opet proističe iz novca. I Rusi razmišljaju isto, zato ih mi Srbi i poštujemo. A poštujemo i zapad, zato tamo i idemo raditi.
Kao obicni covjek svako treba bit na strani zapada jer samo na zapadom kapitalistickom slobodnom trzistu obicni covjek moze materijalno uspjet dok Rusija ne dovodi nista osim siromastva i drzavne kontrole nad svim sferama zivota i trzista.
Klošari
Sve živo koriste sa zapada a mrze zapad ludilo mozga