Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdravljam!
Nemam nista protiv toga da djeca igraju igrice, ali ne treba pretjerivati i treba postaviti granice. Ipak je to danasnje vrijeme, kad je igranje igrica za racunarom ili putem konzole sasvim normalno. Kome to nije normalno, taj ocigledno nije svjestan u kojem je vijeku. Bolje i da igraju igrice nego da budu vani po 15 sati i da sumnjas u sve i svasta, od opijanja do drogiranja.
prebrzo se sve odvija. razumijem i djecu i igrice, ali mi se ne sviđa što prosječan 3-godišnjak zna da otključa smartphone i ode na youtube. to bi trebalo da bude sporedna zabava ali nažalost sve više je primarna
3 god haha 1godina je prosjek, makar kod mene
Ono zbog cega sam jako sretan je to sto svako ko u ovom trenutku ima 40 godina, ce umrijeti. Pa ce u buducnosti biti sasvim normalno biti gamer. Sjediti pred kompom 6 sati i igrati igre 6 sati ce biti normalno kao danas sjediti pred TV-om i gledati TV 6 sati.
hahaha,biće 6h igranja igrica,6h fb insta..., 6h YouTube kako igrati igrice,i 4h spavanja na stolici
Yebes kineze mi imamo godinama takve kampove u Maoci i Osvama..
mali, miš je zlo, evo ti bomba, hajd se igraj po avliji
A umjesto brojne šifre na testaturi kucaj stoparicu na bombi