Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno. Turci mrze njemacku al svi tamo zive i kradu.
I biraju SPD, političku opciju koja uništava Njemačku.
zanimljivo...na neкоg ме podsecaiu...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kada čitaš članak imaš osjećaj da je 20 posto Turaka u njemačkoj a ne 1,5 posto. Totalno nebitni.
7 miliona turaka/81k stanovnika BRD=0,08641975x100=8,641975%. Kojom si ti računicom došao do 1,5%?
Kad su Židovi u Njemačkoj dosegli postotak od 1,5% onda se dogodio restart
Berlin je drugi glavni grad Turske
smrde genocidna, bolesna, smrdljiva stoka.
Da mogu 90% Turaka bi sutra napustilo onu bijedu i diktaturu i otisli u Njemacku. Na kraju turcin je radljiv - meni su dragi ali ne shvatam kako bosnjo moze toliko biti opsjednut narodom koji je toliko zaostao u odnosu na europu
Kakav je Erdoganov utjecaj na njemačke izbore? --- Ovo klix skraba iz vlastitog iskustva kako ´Rvati i sVrbi uticu na izbore u BiH?! Sto ti je moc predrasuda?
Turci u Njemackoj glasaju za socijaliste SPD, a na turskim izborima isti biraci glasaju za konzervativnu AKP!
Cuj Turski utjecaj na Njemacku, to isto utjecaj Bosne na Svicarsku....
Nöööööö, utjecaj sVrbije i ´Rvatske na izbore u BiH
Turci su u Njemackoj bitni kao i ostali u BIH
Zašto ne objavite kako se Danis Tanović zarazio koronom i pored toga što je vakcinisan sa dvije doze??
Ovi antivakser dežuraju nad ovakvim informacijama da bi ugodili svom bolesnom egu kako su oni jedino pametni i u pravu. Nije niko rekoo da vakcinisani ne mogu obolit i da nisu prenosnici virusa, nego da u 80-90% slučajeva lakše podnose bolest u smislu izbjegavanja hospitalizacije i smrti.
Kod nas Erdogan nema nikakav uticaj.
Turci su zadnji olos u njemackoj. Vecina ih se ne zna ni potpisati. Nikad nisu trebali dobiti drzavljanstvo, da su se pitale neke stranke. Neka ljube SPD zastupnike gdje god ih sretnu.
Zaboravio si da Hrvati prednjace, koriste Njemacku maksimalno a ne znaju posteno razaraditi svoj novac. Turci u Njemackoj su drzava u drzavi. Imaju sve svoje, fabrike hrane, markete, a zadnjih 5 godina lagano ulaze i u Njemacki parlament. Zbog toga... schnauze halten.
90% turaka bi napustilo Tursku i pobjegli u Mackanje da mogu, onaj diktator brko nesto sere protiv Njemacke a dijaspora salje milijarde iz Njemacke, turske fimre duzne preko 100 milijardi eura EU bankama
U razmišljanju kakav je uticaj Erdogana na izbore u Njemačkoj nekako vam je promaklo da je BiH najgora u Evropi a druga najgora na svijetu po smrtnosti od korone. Ratovali bi protiv Srba i Hrvata a izgibošte prije nego što je ispaljen ijedan metak.
Ako bude gusto on moze presudit...3 mil. turaka ue u njemackoj