Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
?
Ovi ljudi jednostavno ne mogu shvatiti da države (normalne) ne kontrolisu producente i režisere, novinare, pisce jer se to zove sloboda izražavanja. Bilo koji film ili knjigu koja vrijeđa religiju ovu ili onu treba javno osuditi i bojkotovati. Ali to nije razlog za demonstracije, nasilje i ubistva. Na takav način šalju (po ko zna koji put) poruku o svome primitivizmu.
Jad.nici je.be.ni. Bliski istok je div.ljac.ka regija svijeta. Svako ima pravo da pravi film o bilo cemu, kao sto prave i o drugim religijama. Americka vlada osuduje sve takve filmove, i ne podrzava ih. A ovi divljaci napadaju druge religije, i ljude drugih religija svakodnevno, i smatraju ih hereticima, ali to je uredu.
ima li neko link ili naziv tog istinitog filma da ga pogledam? da je istinit muslimani otvrđuju svakom svojom akcijom
Koji divljaci.
o kojem filmu je riječ ?
pale zastave kad u nekoj slobodnoj zemlji neko napravi neki film koji im dira religiju na neki nacin, a druge religije osim njihove direktno proganjaju i pale u svom Egiptu. stoka.
muslimani svakodnevno po vise puta dokazu da su najobicniji divljaci ... religija mira i tolerancije, fuj...
Svaka cast treba podryavati takve filmove