Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin vas je ubijao, klao, silovao i predali ste se kao P! Obicni uvlakači...
ne znam sto Ukrajinci ne oforme tim agenada i ovo pseto rata rijese na kucnom pragu
E vala stvarno... Hajde što si mi kopirao nick... Ali i ovo da čujem. Ovo ima samo na klixu. Koji filozofi i politicari. Covjek je uspio spojiti Kadirova i Sejdu, kako ga vec zovu.. Zeljka komsica. Šta sve neće čovjek pročitat na klixu. Vicoteka je propala radi klixa... Svi sad dolaze ovdje čitat viceve. Kakve su se buddale nakačile na ovaj portal. Čuj SEJDO=KADIROV. Ehhh svašta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trebalo bi pitati Čečene, ali bez pritiska, prijetnje i zastrašivanja, da li želite da budete ruske kurwe i ovog kretena za predajednika?
Putinova kucka!
Ovaj kadirov je ograničen ko balkon, ne vjerujem da je on ovo izjavio
Narkoman.
ovaj kadirov je stoka najveca . neces ni ti dugo kao ni putin.. i kaze kadirov musliman nisi ti m od muslimana ..
Davno sam rekao Kadirov je Putinova Pudlica kao što su i Vučić i Dodik!!! PakašUvlakači pihhhhhhh
Nisam znao da je ovaj ker ovolika budala i dupelizac..
Nisam znao da je ovaj ker ovolika budala i dupelizac..
Čečenski model gdje ste prodali svoje saborce za poziciju prvog roba.Dzohar Dudajev i Šamil Basajev su pravo lice Čečenije a ne ove izdajice.
Jao šlaufa...pa šta je ovo
Tipican primer sta sve mati priroda moze dati, a drustvo formirati.
Bracika, mjenjaj dilera
Kad si faca, hajde idi ratuj u Ukrajini, prodana dušo… prepao se da te neko preko koljena ne presavije i nalupa kao vola u kupusu. Odj*ebi u skokovima
Ma ti si ludak iz plejade zajedno sa njim, kimom iz koreje, lukasenkom, orbanom...
U ovog Kadirova samo prsti vire iz Putinove gu.zice
Ovako prica onaj koji je uzeo i uzima pare za sve one koje je putin ubio silovao. Pitao bi Kafirova dal on misli da su svi izdajnici kao sto je on ?