Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest da se ti pitas. Ustvari reci nam koliko je tvojih zlikovaca poginulo u Ukrajini?
Ramzan je Ukrajini prisao najblize na benziskoj postaji 200 kilometara od granice
Ovaj hoće da Rusiju razori. A ne misli o ostalima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kadirov se ukakio! Za Ruse mi nimalo nije čudo, ali za jednog Čečena jeste. Ali ni oni nisu što su nekad bili, otkad su postali marioneta senilnog minijaturnog diktatora.
Kadirov budala svjetska.
Upotrijebi li nuklearno oružje, Rusija će biti totalno odsječena od čitavog svijeta sve dok je Putin predsjednik, i moraće grdnu odštetu plaćati Ukrajini. Rat će izgubiti svakako, jer bi se Ameri skoro sigurno umiješali s max upotrebom avijacije. Na kraju balade bi Putin vjerovatno i glavu izgubio od svojih. Tako da sumnjam da će to uraditi.
Po šerijatu konjino bradata nemožeš civile grsnatirat samo ratuj protiv vojske to je meta legitimna tenk avion helikoter vbr haubica brod a to bi bebe žene djecu starce još na ražanj nuklearkom nako malo manjom dovoljno za Kijev ljut što ih Ukrajinci gare
E moj Ramzane lažni Muslimanu ko ubije jednog nevinog čovjeka koji nikog nije ubio kao da je čovječanstvo pobio a ti bi nuklearku ratuj konjino viteški haj malo na mejdan
Malo je reci Putinova smrdljiva KUJA!!! OVO je bolesni pakao!!!
Tokmak
Sta kaze Mevlid? Pitam za jarana?
Ovaj gori od Putina
A kad amerikanci ubijaju i ruse sirom svijeta to je ok.Kakva dvolicnost
Pitam za komšiju kako se može emigrirati na Novi Zeland....dok još moze ako može? Hvala.
pocelo je...
Prava ona krkanska faca-,da ti barem hoce nuklearka uletiti u kucu...
Kako ih boli gubitak limana. Koliko razumijem to je srce ideje ruske ukrajine. Ostala je jos samo 1 ruta snadbjevanja za jug. vjerovatno sljedi kolaps juznog fronta. Ubrzo vise nece ni nuklearka pomoci. Rusi nisu samo losi nego su udzbenicki primjer lošeg. Kao da je carska rusija a ne novarusija.
Nema pregovora sa teroristima!
Izgibili na svim frontivima i sad bi kao nuklearke bacali. A brada do koljena, ko on neki musliman. Dvolicnjaci