Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brini prijatelju SAD nece to dozvoliti. Mozemo mi o Americi imati ovakvo ili onakvo misljenje ali americka politika gotovo nikad osim u par izuzetaka nije imala stateskih gresaka,taktickih da ali stateskih ne,a iz ovih taktickih je puno naucila. Cinjenica je da samo sjedanje talibana za pregovaracki stol velik uspjeh jer su oni poznati po svojoj beskompromisnoj borbi. U svakom slucaju,dao Bog da se dogovore i da nasilje prestane a Afganistan krene prema napretku.
Poceli su da ih kar@ju ovi talibosi.....umjesto da ih protjera u pakistan karzai im nudi vlast ,a apetiti ovih drugih su veliki,oni se nece zadovoljiti sa ucestvovanjem u vlasti,ONI HOCE DA VLADAJU i uvedu svoj rezim koji su vec jednom uveli u proslosti i ako se to desi onda je sav posao i 10 godina angazovanja medjunarodnih snaga bila uzaludna ,milijarde utrosene na obnovu a hajvani ce da to sve sruse i razvale jer to nije po njihovoj mjeri,pa oni ni puta nisu imali dok im stranci nisu napravili nove ceste , a o skolama da ne pricamo,to je samo za muske,zenska djeca su sa posla i za njive ,i tako se ponovo sve zakomplikovalo...