Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da kim nema nuklearno oruzje zavrsio bi jako brzo kao sadam i gadafi zivio Kim Jong - un
Naravno da nece zapoceti rat.. Pocece ga Amerika.. Odnosno rat ce zapoceti "demokratija" Sada se tresu jer ovi iz Sjeverne Koreje imaju hidrogensku bombu, a kada su oni pravili onda nema veze.. E pa izmisljena nacijo i vama neko stao na crtu.. Podrska za Sjevernu Koreju!!!
MarkoMG ti garant imas samsung na ruci i hvalis se kako imas mobilni sto nitko nema a ovdje satra se hvaljuci ovog bitangu iz sjeverne koreje. ko zivi bolje juzna koreja kao "kolonija" Americka ili tvoj Kim?
MarkoMG, po dobro pretjerujes, da se sjece to je tocno ali ne qrca nego koza, uostalom ti to dobro znas bolje neg iko drugi jelde?
nisam za rat, al bi volio da ovom maloumniku neko j.ebe mater. zaslužio je davno.
Ovaj me Kim Yung ovako podsjeca na Sebiju kad u KCUS drzi press
Pa normalno da neće, samo ameri šupci mogu započet kao i bezbroj do sada, sjeme im se zatrlo -.-
Ou baš izgledaju agresorski i ratoborno. Kao hrpa letećih medvjedića i Pepa Praščić na čelu.
Bavi bombu Kime da se igramo. 😂😂😂
@dis3 Sto je najgore za Sjevernokorejce bi to i bilo najbolje. Ovo krme ih je unesrecilo ka niko.
Baci je kimee baaa vise
Sjevernokorejci nece sigurno zapoceti rat. Rat mogu zapoceti amerikanci.
Jos malo i Sjeverna Koreja ce postat nova amerika!