Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada mi cionisti kazemo \"nema vise poslovanja sa iranom\" onda stvarno nema vise !
uticaj izraela na ostatak svijeta je vidljiv kroz zabrane uvoza nafte iz irana. i onda neko ili neka nacija kaže da je nezavisna. ha kakav trik i obmana. sve dok je tako svijet neće biti dobro i ljiepo mjesto.
pritisak se mora povećati a glupi ponos će kad tad pući
\"Sjeverna Koreja će zbog zabrane morati da prekine sa uvozom iranske nafte...\" - kakve veze ima Sjeverna Koreja sa Juznom? \"Južna Koreja je tokom prošle godine uvezla 87,18 barela sirove nafte iz Irana, 20,1 posto više nego 2010. godine.\" - blago njima kad im 87,18 barela moze biti za cijelu godinu. Kakva je to nafta da je i ja uvezem, meni bi mogla posluziti i 2-3 barela godisnje.
Molim vas dajte ovaj tekst nekom osnovcu da ga pregleda... bolje i to nego da se potkradaju ovakve greske...