S. Koreja ne prijeti osvetom
0
Južna Koreja počela velike vojne vježbe
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jo mislim da bi ti bolji nadimak bio VO .
Sram i stid i tebe što psuješ . Srami se
Stipu sad vojne vjezbe.. sto ne odgovoriste prije mjesec dana kad su vas slozili.. ucutili se manji od makovog zrna a sad se nesto kofrce.. podsjeca me na onaj skec iz nadrealista kad onaj lik razbije onu dvojicu kloshara i onda jedan kaze: ajmo ga sad pratit da vidimo gdje stanuje da mo poslije *e*emo m.a.te.r..
Kako te nije stid da psujes s.ram te bilo.
ybo vi vase vojne vjezbe vojnu silu i avione kad vam druga drzava granatira teritoriju sa poginulim bez ikakve reakcije.... bolje posaljite vojnike da mijese pite i peksimete...