Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slava Eldaru
slavel ukrajinci svoga Heroja Eldara Civica
bar nema ljudskih zrtvava dok onaj Natanjahu prijeti da će bolnice dici u zrak
Vid ba*ija što se tješe.
Ukrajinci stradaju da bi ostatak Evrope bio postedjen, pravi ratnici. To vise nije upitno, Ukrajina se uspjela odbraniti protiv jake svjetske sile srednje kategorije i sto vise rat bude trajao, to ce Rusija biti slabija i duze vremena ce se oporavljati. Licno bi volio da se smrdi uzjogune pa da ih satremo uz prodorno glasan zvuk Tekbira.
Ruski agresori su nemoćni. Agresija je ušla u treću godinu a oni zauzeli samo 18% Ukrajine!
Ni to nece zadrzati
Rusi naciste
I ovaj rusko-ukrajinski mega sukob, dosao u fazu "napadnuta stala u zaseoku i izgorile dvije Lade i jedna trafostanica"... A ovako ce kako stvari stoje u nedogled, do sudnjega dana.