Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pjer trido, jedno od pamtljivijih imena globalne političke scene. a sad uporedimo ovog momčića i naše lokalne premijere. i pojavom i umom.
LAgumdzija dok je bio mladji je bio faca,ovako urban,nacitan,perspektivan,nema sta mu olos seljacki nije namjestao,koliko su ga mrzili samo nisam mogao da vjerujem.Tad sam skontao da nema nama nikad naprijed,da su seljaci postali vecina.
...uvijek je bio "klizav" fizionomijom. s godinama mu je skroz "izbilo" na lice.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Vidi kulturnog i pismenog covjeka,a ne ko nase kljake seljacke poput Efendica,Salkica i ostalih rumenih kadrova iz SDA. Kod nas,da bi dosao na vlast,politicar mora da bude garib,kojem niko ne zavidi,koga zale,koji glasace svojim primitivnim izgledom i ponasanjem tjesi,da mozda i oni vrijede. ZAto i jesmo najnazadnija drzava u Evropi,mi i Siptarija.
PA nije od Boga,da budemo kvarni,i da volimo samo jadove slicne nama.Ne mogu nas debili povesti naprijed,nema sanse,zato i tapkamo u mjestu. Kod nas narod zivi od predrasuda,kako im ko vizuelno legne,na prvu,i ne slusaju sta prica,pa ako je kakva kockasta glava,odmah je dobar.
PA ko nije skonto ko je debil,taj je najveci debil ;)
fina biograija.znaci ima nade i za mene
Od cobana u Gusinju i nastavnika likovnog do ministra sigurnosti bejha..
šta nas briga ovaj nema ništa na marin dvoru mora da je glup.
Kanadjani su izabrali pravog premijera,mlad,obrazovan,pametan,jednostavan,pristupacan,sposoban ,jednostavno narodni covjek.Otac mu je bio divan premijer pa vjerujem da ce to biti i Justin.
boks meč u predizbornoj kampanji..to se zove demokratija, za moj glas moraš da praviš totalnog idiota od sebe
Dvije riječi "Bego Gutić"
Began nas od prljave oskove
Dzastin Trudo
hahaha jaci smo u ovom segmentu definitivno kod nas s njive u drzavne fotelje ta ce kanada ;D
Mada ponekad, namjerno ili ne, sklon "biserima" (kao npr. " budzet ce se izbalansirati saam"), Justin Trudeau i njegova Liberalna stranka su najava nekih povoljnijih, tolerantnijih struja u kanadskoj unutrasnjoj i vanjskoj politici. Iako nije neocekivan, nacin na koji je trijumfovao i razmjere tog trijumfa su za mnoge senzacionalni. Ali, zasluzeni.
Mada je izbore dobio ponajviše zahvaljujući Harperovoj lošoj vanjskoj politici, i domaćoj pogubnim finansijskim kalkulacijama , tj, strateškom glasanju kao manifestacijom Harperove loše vlasti, a ne zahvaljujući vlastitom političkom programu. Skoro duplo više glasača bilo je sad na izborima nego 2011. Jako mnogo ih je izašlo da glasa samo da bi Harpera otjerali s vlasti, a ne što im se sviđaju Justinove ideje. Liberali su zbog Pijera Trudoa postali brend, prepoznatljiva stranka sa tradicionalno dobrim rezultatima vladavine, pa ga je i to poguralo, da narod daje glasove najviše njemu umjesto NDP-u ili nekom trećem. Najvažnije je bilo skinuti Harpera glasajući za nekog drugog..
glasam za liberals od 2002 jos dok je bio Chretien. posle takodje. . Paul Martin. Stephan Dion. Ignatieff. .I sad Trudeau. zadrti sam liberal