Prošla s lakšim povredama
0
Jureći automobil je odbacio više od 15 metara
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=pyZMDQZHgWg
Kakve veze ima pecina i islam?? pa vi genocidasi nikad i niste odmakli od pecine.. a islam je preporodio arhitekturu i nauku po svom dolasku ;)
al reci......jel mrtva...........................:) ?
stoo... pa i pechine su za ljude...
A ti zivi na asfaltu i cekaj da te pokupi pijanica!
onda se ti lagano povuci u pecinu pa zivi po islamu ;) sretno ti bilo
Alkohol, najvece zlo savremenog doba. Jedino ga islam sluzbeno zabranjuje...eto i zasto.
ova je znala kako se pada mozda ima iskustva sa slicnim
jah eto kukamo za strancima a sto je ona pokupila onog cicu na biciklu u zenici, sta je bilo sa njim i jel ona sta zavrsila mala krva u zatvoru, o tome hocu da citam, sa-x pocinjete me nervirati
sreca da je otpozadi opalio, pa gu.zo.vi amortizovali udar...a moze biti da je sve ovo privid i montaza, k\'o sto rece @montaza...na ovome svijetu mogu da kazem sto se desava, to nije istina, mislim, na ovome svijetu, sto bih naglasio, da propaganda sto vecina kazu da o ovome, nije istina...!!!!
zena se presiva Jesus... dze nece ostat citava, amidza je ozivio :P
Prosvjetili nas Molim te
Pa i budala vidi da je ovo obicna montaza.
Hajd ti mlada još koji put prošetaj sredinom da te moj amidža sa Fapom pokupi :D Da te testira :D
SA-X \"Jureći automobil je odbacio više od 15 metara\" Kakav je ovo naslov pobogu? Imate li vi ijednog pismenog čovjeka u redakciji?