Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nauruzali ste Turskog neprijatelja kojeg cete kad tad upotrijebiti protiv turaka i zahtjevate od Turske da se povuce, pa ni turci nisu lisali vesla.
@Kamenica Šta ima turcki kmete?! Poližel se kad turcki čmar?
Ti naviko lizati pa sad mislis da to svako radi. Ccc ne valja to.
Turci da pitaju EU, bili bi dio nje. Turci nece robovati nikome.
Ovo je neka predstava za masu jer ne moze biti sve mirno vec par sedmica. Sad ce se to i smiriti, jer narod je najlakse kontrolisati strahom.
A je li ovaj kenjac stari pozvao ruskog i sirijskoj predsjednika da zaustavi ubijanje muslimana po Siriji??
Matora pedofilna drtina kaze Sultanu da se povuce?! Hahahaha
Nadam se da ce Kurdi rasturiti Turskog agresora.
Dabogda ti kucu rasturili.
Treba uvesti sankcije.
Kako se vidi svi su ratovi dogovoremi u cetiri oka. Oslobodioci su okupatori I okupatori oslobodioci, ovisno o kolicini oruzija I broju vojnika. Tramp,Putin, Erdogan, ,Iran ,Asad,Iskamska drzava,kur.C palac sada su za vratom Kurda.Fali jos samo Izrael pa da je.acina bude potpuna.
ovo je ista ona prica kad su cetnosrbi klali po bosni muslimane pa su evropske barabe od cetnosrba zahtjevale da ne ubijaju bas toliko mnogo muslimana odjednom,da smanje makar na sto svaki dan da bude zanimljivije gledat barabama iz evrope.
ovo je ista ona prica kad su cetosrbi klali po bosni muslimane pa su evropske barabe od cetosrba zahtjevale da ne ubijaju bas toliko mnogo muslimana odjednom,da smanje makar na sto svaki dan da bude zanimljivije gledat barabama iz evrope.
Evo da poruka dođe do Erde, pa će zaustaviti.
Ovo smrdi na dugogodisnji rat!
Čuj plaše se da Sirijci ne pređu granicu, nemate vi problema sa Sirijcima, a i kad pređu to su vjerovatno i uglavnom prave izbjeglice, a oni su izgleda manjina među ovim Pakistancima, Marokancima, Afganistancima i td.
ovog alkosa samo plenkovic jos pika za neki klinac ...
sad ce im Trump ekonomiju opet dovesti da ruba propasti kao prije 2 godine -