Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sam ja trazio kredit da kupim kucu (Njemacka) dobro su preispitali da li sam u mogucnosti ga otplacivati. Da li je moguce da je Evropa odobrila nekome milijarde a da nije preispitala da li ce ga ovaj otplacivati ? Tesko. Evropa igra poznatu igru: kada uzimas kredit oni ti obecaju malu kamatu a onda ti posle par godina obore kreditnu validnost. A to opet znaci veca kamata. Prakticno nemozes nikada otplatiti svoj dug. Grci su ispali poprilicno naivni.
ako neće oprostiti, mogu zaboraviti :-)
Da li znate...?! ..da su prvih 5 predsjednika Grcke bili Arvaniti (Albanci) i da nisu znali ni rijec grckog jezika. Kada je uspostavljena Grcka drzava 1821 godine,Arvaniti su cinili vecinu grcke populacije i parlamentom u Atini se pricalo na albanskom jeziku,na dijalektu Arvanitika. Vecina heroja Grcke drzave su Arvaniti,a Grckom su vladale Francuska,Rusija i Engleska,koje su i zvanicno imale svoje partije.Sve se promijenilo nakon grcko-turske razmjene stanovnistva 1923,i dolaska preko 2 miliona anadolskog naroda. (da,da.. to su oni mali crnomanjasti ''Grci''!) Sada opet Arvaniti kao nekad spasavaju Grcku,jer je novi predsjednik Tsipras po ocu Arvanit iz Epirusa!
Sta je smijesno sumadinac? https://www.youtube.com/watch?v=oEoq7e6mceA https://www.youtube.com/watch?v=KZ1w0QlURAw https://www.youtube.com/watch?v=SDokz-ZRNQY https://www.youtube.com/watch?v=Oe07MmZsbEY
Juzna Italija i Sicilija i jest sva albanskog porijekla,isto kao i tvoja Skutorija iz Hercegovine,koja je od Skutarija (Skadra.) Da vam nije bilo Albanskih generala i vojnika niste bili sposobni ni da se obracunate sa sakom pijanih cetnika.Pretvori se u kengura i odskakutaj, šokac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
grčki ljevičari na aparatima.