Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gresite mister yunker,nema vise budala na balkanu da ratuju
Nek ste vi primili Poljake, Rumune, Bugare,Madjare, i Grke.....ne zna se ko je gori ..i jos ih ima preko 150 miliona...isfrustriranih papaka, kokuza...a duzni ko kompletna EU. mi smo odron ali smo za tu bagru gospoda "par excellence"
Svaka cast na komentaru, svakodnevno dozivljavam to smece koje si naveo, dno dna, jedino gora mraka od navedenih su albanci, ponašaju se brate ko zivotinje. Sto se tice EU ja sam odavno posto skeptican i ne znam u biti koliko bi nam taj pederski klub uopste dobrodosao!!!
Zivi poljak bolje jer maksimalno koriste eu fondove , do prije par godina su bili obicni jad i bjeda. A i popisam se na bpest, hebo te orban idi njemu radi za 3 eur satnicu
Sada se eu oglasila da ne zeli bslkan, znacili ti da mu se zelja nece ispuniti
Klub nesposobnih
sta ovaj misli da se mi ovde bojimo rata navikli smo druze
A vi u BiH morate biti max. realni i stajat cvrsto nogama na zemlji... shvatite da se BiH nalazi u Europi i to se nikako ne moze promijenit ma koliko god to neki zeljeli...toliko
... al sve rade da bihuzure narod.
Što u prevodu sa evropsko-fašističkog znači: Želimo rat na Balkanu
Ko spominje rat ???
NATO ce se pobrinut za stabilnost balknana a EU neka se pobrine da ljudi na Balkanu vise ne kopaju po kontenjerima(edukacija hitno potrebna)...vrlo jednostavno
Juncker misli da bi ga mogo izvadit
sjaši
Rat je zavrsio pricu na balkanskom ostrvu. Ostaje borba sa balvanima koji su izazvali ili pomogli kod rusenja bivše države.
A gdje je pecat?
ako nas ne za_ebete i ne akvizirate što prije eto nama slobode a ne rata
Sad ce i nasi nacionalisti,prvenstveno SDA,kako se blize izbori sve vise spominjati rat,jer se time ovce najlakse kontrolisu i dobivaju glasovi.Tako isto i u hrvata i srba.Oni pametniji idu odavdje,jer hoce da normalno zive i djeci pruze bolju buducnost nego sto ce je ovdje imati.