Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj Bože nikome doživjeti ovaj šok. A tek umrijeti na ovakav način. Nažalost, šanse da se nađu tijela su jako male, a tek živi je ravno nuli.
sanse su 1 / 10^100
proljetni cvijet, slažem se s tobom osim u jednom, ovo sa avionom nije loša smrt jer se sve odvija jako brzo. zna smrt biti zajebana rabota.
Sad su možda na onom otoku iz serije Lost...sjeća li se itko one serije???jest bila glupa
Dobra na pocetku,zanimljiva a poslje se desavaju neke stvari,cudne,zbunjujuce,iracionalne bez razloga i objasnjenja da bi na kraju zakljucili da su svi mrtvi ivda moraju ici prema svijetlu kao u seriji Saptacica duhova....sranje u boji
lose je da znas.,
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kako je moguce da jedan toliki avion nestane smao tako? ocigledno je sta se ovdje dogadja NE NASJEDAJTE
Ne radi se o drzavljanina Australije, nego Austrije. Reporteri Klix.ba trebaju, prvo da se nauce da ne brane cetnike, nego trebaju nauciti i citati.
Svim pilotima treba povećati plate !
zasto, da bi lakse mogli da dovode cjeli svjet u opasnost? (ko nije upoznat google chemtrails)
Vratit ću avion pod uslovom da 239 državljana BiH dobiju priliku zapošljavanja. Ostalo ne dolazi u obzir!
Ovo je sve Radoncic kriv
Molim MUP da registruje ova imena. Molim da danas ne nasjedate na provokacije u komentarima koje ostavljaju :Zoran Ivancic ,Emir Hodžic, Svjetlana Nedimovic,Vuk Bacanovic i par pedera iz kriteriona .To rade godinama sijuci mrznju kod bosnjaka ali prema rezultatima njihovog rada poslodavci ce im postati nervozni.
steta je ovi drugi,al ovi kineza,ja mislim oni kad nadju svoje da ce ih skuhat i pojest...jbt djecu bacaju u solje i na sred ulice,kad sam bio tamo to je smrad,jedu i muce zivotinje,djecu u kantu bacaju,ovo je nista sta im se trebalo desit,nehumana nacija totalno..
od 239 putnija niko nema kao mobitel po kojem bi se mogao odrediti gps? ili sam avion to kao nema? u kojem mi vijeku zivimo?
s obzirom da je pao u more moze biti da je kod ajkule u stomaku zavrsio mobitel, pa ti hajd lociraj
pa moze se locirati mobitel dok je ukljucen dok nije se ugasio ili kako ti kazes upao u stomak ajkule? znaci stazu koju je prosao do gasenja mobitela ili gps uredjaja i onda na tom mjestu traze otprilike gdje avion. a obzirom da nije avion igla moglo bi se pronaci. a nauka u danasnje vrijeme salje robote na mars pa bi moglo biti da su izmislili gps uradjaj koji je otporan na vodu sta ti kazes?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Amerika je kriva
kako nema traga, pa bio onaj kerozinsko/naftni trag dug par kilometara
iz aviona pa dug par kilometara????????????????
Neka nadju lopove i neka ih nagrade sto su im zivot spasili
239 po ovome broju putnika znaci da je planiran pad aviona 23 9 23 plus 9 32 obrnuto 23
šta ti konzumiraš u pičku materinu
Ako sabereš 2+3 dobiješ 5 što nije dovoljno za 6, što nisi ' vako, što nisi 'vako, jes' to men' reko? Odvadi,odvadi,opleti,zapleti,raspleti, da ne budeš zahmetli.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Vincente Tane, izdrži. Tvoje Horde.
hahaha koja dijabola