Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek idu sa tudje zemlje pa ih nece otimati haha.iš iš iš
Nakon sto im svima p.o.p.u.s.is. k.u.r.c.i.n.e idi.ote bolesni
treba sve muslimane sravnati s lica zemlje.
jadna ova Afrika, pa ko' da im nije dosta jada. a ova zapadna politika bas nema smisla, kao hoce da rusi neke autokratske rezime, da bi na vlast dosli jos gori, ovi ekstremisti. to su upravo oni koji islam pretstavljaju na najgori moguci nacin, dovoljno je da prevedete nazive ovih teroristckih grupa Ansar al-Din (Pomocnici vjere), al-Muwaqiun bi-l Dam (oni koji se krvlju potpisuju), i sl.
Sta je to bilo juce ...kazu posli da oslobode taoce ,pa raspalili iz (Djeta) Vojnog Borbenog Aviona raspalili ...raketama i pobili i taoce i otmicare !
- TERRORISTI- SDA...SDA...SDA...SDA... SDA...SDA...SDA...SDA... SDA...SDA...SDA...SDA... SDA...SDA...SDA...SDA... SDA...SDA...SDA...SDA... SDA...SDA...SDA...SDA... - TERRORISTI-
. POTJECITELJI DEZINFORMACIJA. HUSKACI. MRZNJE. I. RATA RUZNI. ZAOSTALI. PRIMITIVNI. ISLAMOFOBISTI LOPOVI MRTVI JOS. PROVOKACIJA KO BABO STO JE PLATIO CELI U TURSKOJ I. ETO. 92 KAKO POSTOJITI I KO TO SVE P.U.S.I. ZNA SE. PUTUJ !!!