Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa oni žive na teritoriji koja je za maksimalno 500 miliona stanovnika.Ili će oni iskorijeniti cijeli svijet ili će doći sebi i smanjiti rađanje.
I nas ljudina sa Poljina drzi u karantini evo vec 30 godina pa nikom nista. Nikad nam nije bilo bolje.
Nije se fazon izolirati od virusa. Virus prebačen iz nezdrave osobe na zdravu neće uzrokovati nikakve bolesti. Već se izolirati od vještačke hrane poput eto riže kod kineza, bijela riža je štetna koliko i bijelo brašno ili šećer ili sol. Virus samo može obavljati svoje aktivnosti ako mu date dobru okolinu (nažderete se sumnjive hrane koja vam stvara toksine po krvi i organima).
@HoraZvaniLudi Izvini doktore nisam te poznao
jedino Kinezi mogu zatvoriti cjeli grad i niko drugi