Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tufo ako je to tako kao što ti pišeš onda imamo prilično jaku kiselinu u stomaku, šta ti misliš pametnjakoviču???
Ne, nego ce resto krastavaca i salate istresti na vase pijace u B&H. I to, prvo ce sav trasport povrca u Metkovic istresti, pa ce se tu \"prepakovati\" ko i od koga dolazi (kao sto i uvijek rade)... A onda ce vam tezgarosi po pijacama prodavati pricu, kako je voce frisko i svjeze doslo iz Hercegovine. Koliko vremena vam jos treba da to ukapirate?!?!
jedite povrce iz nanine i dedine basce sta je sigurno sigurno
Kod nas kao i uvijek nema opasnosti , a mi uvozimo sve živo iz gore navedenih Europskih zemalja
Opet pokušavaju progurati svoje umobolne ideje (zabraniti organsku hranu) i natjerati potrošače na konzumaciju onog s*anja kojeg proizvode u laboratorijama. Pa pošto to ne mogu postići normalnim putevima ovako će zatrovati hranu pa će narod sam tražiti zabranu prodaje organske hrane. As simple as that. (traži pod: Codex Alimentarius)
Kako je pocelo uskoro se nece smjeti nista jesti.
Codex Alimentarius