Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nosi ime Abdullah, al haj. 25 godina vodi Jordan. Njegov otac je vodio Jordan 47 godina. Pazite kako niko ne priča da su diktatori. Zašto? Jer odgovaraju zapadu. Dobri su ljubimci.
Dobro magarce, radi se o kralju, privilegiranoj porodici!
polako ljudi, 2.5 miliona prognanih palestinaca zivi u Jordanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa necete za Iran i Izrael vec cete biti samo uz Izrael
bas tako .kad budu rakete letjele prema iranu nece dizati avione i sprečavati
Ovo je jordanski Niksic izdajica!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bjednik kao i otac.
Cuko prozapadnjački, uvjek bili, sva familija.
Kraljevska dinastija sve do jednog su sluge americke odavno. Koliko su ustupaka Izraelu napravili tokom decenija ne zna im se broj. Americkih baza malo more. Jordan je doslovno mala Amerika na Bliskom Istoku.
E kralju moj ti se ti više ne pitaš jer si odabrao stranu.
Cionističko kupljeno paščče, samo obratite pažnju koga mediji prozivaju za diktatore a koga ne, to vam sve govori ko su cionistička paščad a ko nisu
cionisticka pudlica
Izrael će vas sve porobiti i opljačkati kao što je bogati Irak. Libiju. Siriju. U Egiptu vlast postavili. Svi ste vi donji. Svo vaše bogatstvo će preko noći nestati jer niste dostojni biti vlast. Rasipati se bogatstvom dok djeca u Siriji gladuju a u Gazi gladuju i umiru ni kriva ni dužna.
ne lazi
Ovo je pravi vodja i gospodin. I otac i djed su mu bili veoma savremeni i mudri ljudi
Mali pikolan se puše ko balon, zna se čiji si ti sluga.
Bkežat će te kada vas ćife potjeraju...
Cionisticki cuko i sluga...
Ne odlučuješ ti to jarane
SMEĆE PODANIČKO....TI SI IONAKO MARIONETA TI ĆEŠ DA BUDEŠ ONO ŠTO TI DRUGI KAŽU A NE ŠTO TI ŽELIŠ...TI SI TU DA SLUŽIŠ CIONISTIMA I DA ŠUTIŠ
Židovska lutka na koncu. Obara iranske rakete i kaže da je neutralan. Jučer je dao saglasnost da izrahellski avioni mogu letjeti iznad Jordana. Tip je potpuno degenerisan od para i užitaka.