Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ranija ljubavi voli te camil
Vrijeme je da se ujedinite necete valjda dopustiti da vas saka cifuta( HOLOCUSTA) prci jos 50 god. Oca mi ne kontam kako cife uspijevaju ovako da manipulisu sa svijetom zadnjih 1000 god !!!!????
Ovaj zadnji komentar je glup ko noc, svaka cast, treba ti jarane dat nagradu za glupost.cuj izrael je rak koji se siri islamskim svijetom, fuj- izrael se ne siri islamskim svijetom-jel to ja postajem jevrejka? oni su pogan koja ce se jednog dana istrijebiti, a nikako se nece prosiriti... oni su proklet narod...a sto se tice drugog komentara-upravu si, donekle, jaka je poruka koju salje, humana nema sta
Izrael je rak koji se širi islamskim svijetom
nek da koji tenk il koju bombu da se braca mogu lakse odbraniti
Baš mi se svidja ova kraljica, još je i humana! zagondžija bi malo ....