Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi moji ZETRANI U HERCEGOVINI SE PONASAJTE HERCEGOVACKI,U RIMU SE PONASAJTE KAO RIMLJANI A U JORDANU BOGAMI SE ,,MORATE PONASATI KAO JORDANKE I JORDANCI,, . . . KISS MIRICA
Znači,i ako ste gladni,nemate struje,okruženi kao u logoru,nemate pravo protestvovati,već budite zahvalni što smo vas primili.Trebalo bi i kod njih da se desi arapsko proljeće.
\"Sta reci, nego, Sirija sirijcima...\" opet malo muslimanske patetikice ? kojim sirijcima, Sunitima ili Siitima ?
Opet ti karpataninu... Pa fakat si, doista si, zaista si... Nije lako iz, uslovno receno, SVEGA, doci u nista. Rat je uvjek bio najveca patnja za civile. Vojnik ce rijetko ostati gladan. Dok je ziv, bar sa tim elementarnim zivotnim potrebama najcesce nema problema. Sta reci, nego, Sirija sirijcima... sa svim prirodnim bogastvima. Vlast pravednim i sve ce biti ok. Tu biljku je nekada neophodno zaljevati kr.vlju.
ne pomogne li Zapad vojno sirijske sunite, ostace ovi dozivotno u Jordanu pa im je pametnije da se pristojno ponasaju ...