Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majke vam ga, nabavljat će te dva puta skuplje gorivo pod izgovorom neke globalne pravde. A raja će bit ta koja plaća. Sad tri marke, sutra 7. Važno je da Rusi crknu. Ne kontate da će mo svi pocrkavat s takvim cijenama.
A ti bojkotuješ i češalj izgleda
hahahah
Onda se vraćamo na konja i ugalj.
Prvi bi se ugradili kao generalni distributer ruskog plina za EU. Koliko god bio protiv bilo kakvog rata toliko je lijepo gledati ove "evropske" pacove kako nemoćno cvile, kakva god sila bila kontra njih, jedno je sigurno, ako si kontra Engleza, vjrv si u pravu
Ukinite sankcije na naftu Venecueli a uvedite sankcije na Rusku naftu i rjesen problem,pa ja,vrlo jednostavno
To će doći i te kako. Rusija treba znati kad se jedan produkat izbaci iz regala da ga zamjeni produkat konkurencije. Teško je po istoj cijeni vratiti se u isti regal.
Odavno smo zaboravili na biciklo, bolje se smrznuti kao covjek nego finansirati vlastitu smrt ili biti rob....
Otkupiti svjetske rezerve votke! Zabraniti bilo kakvu opskrbu ruskog tržišta tim strateškim proizvodom. Nemiri, svrgavanje Putlera i društva, kapitulacija Rusije za tri dana!
Ja trenutno bojkotujem benziske pumpe, al dzaba
Bosnjo likuje a ima da pali gume ako rusi zavrnu gas
Britancima i Francuzima realno i ne treba ni nafta ni plin, ostali ce morati da se saltaju na nuklearne centrale.
eto kupujte od Irana
putin jos nije svjestan sta je uradio.
englezi ce jebat ruse, to je stara marva. Nisu oni djabe vladali preko pedeset drzava
Ma ne treba nam nista od njih, Kineski najlosiji proizvodi kvalitetniji od njihovih najboljih.
Zato su noliki redovi bili kod njihovih pumpi??
Uhuhuh