Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda. Mozda su i Britanci mogli biti sretniji pri biranju vlade u kojoj si ti ministar vanjskih poslova. Mozda. Ali sigurno je samo jedno. Njemacka prije svih, nikada nece dopustiti da Brexit nasteti njenoj ekonomiji, makar to kostalo Ujedinjeno Kraljevstvo bankrota, poput onog grckog. Ovo je cisti blef britanske vlade.
pa nisu ni englezi bezze, jaro, opasniji su oni igrači od švaba i francuza, a ostali se svakako i ne pikaju...
Boris Johnson je karijeru počeo kao novinar uglednog britanskog časopisa The Times , odakle je nečasno najuren radi falisfikata. Jel tu riječ o diplomi ili nečem drugom nije poznato !! U svakom slučaju treba mu dati počasno državljanstvo BiH !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Logično. I Meksiko eno diže zid na granici s SAD-om od svojih para. Satraše se :D
..."We are programmed to receive. You can check-out any time you like, But you can never leave!"... EAGLES HOTEL CALIFORNIA...
Igra rok en rol cela evropska unija
InchAllah
Pa englezi jesu navikli otimati od cijelog svijta, kolonizirati, pljackati.
Ovaj kao Dodik misli da je njegova drzava bitnija nego 27 ostalih.
I šta ako neće Eu da vam plati da izađete ??
Borise Srbine !
prica gluposti, bio je jedan od glavnih lobista izlaska i sada pokusava da se vadi posto je shvatio da ce biti upamcen kao jedan od onih koji su upropastili UK
nije ovo ništa novo, Bošnjaci povratnici u genocidnom đikanistanu se drakonski kažnjavaju od fašističkih sudova kada ovi traže da im se izmiri ratna materijalna i nematerijalna šteta!
Tako je ministre Borise Johnsone! Naplati sve što možeš komunjarskoj EU i njihovom frankenštajn projektu, jer jedino prirodno stanje su čiste nacionalne države i to je to. Dalje, želim da ukažem svim normalnim ljudima da je Tito bio masovni ubojica, diktator i komunistički krvnik koji je u smrt poslao mnoge ljude koji su pripadali Hrvatskom ustaškom porketu, Ravnogorskom pokretu i Asocijaciji Mladih muslimana i to sve mahom nevina djeca i starci!
Jes ti clan KKK-a?!
taman će se to razvući ko teravija do narednih izbora, onda će neko novi da preuzme vlast, da vrati UK u EU i sva ova priča će nestati, ko da je nikad nije bilo .. to je sad popularno, brzo će to dosaditi
Ovaj izgleda golema budala, a i lici na najnovijeg precjednika hamerike!
Britanci su najogavniji narod, naravno pored srba. Treba ih što prije otkantati i završiti ovu farsu.