Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebi je tad!
Šta ćeš mi u septembru testirati vakcinu protiv korone, kad će Kinez u međuvremenu na jelovniku testirati poljskog miša otkuhanog u vodi kemaleonove kosti i prepeličinog stopala, naknadno začinjenog najfinijom dlakom posebno uzgajane tarantule. Bolje razmislite kako ih preduprijediti.
@Ipkis Znaci ne treba ni probati napraviti vakcinu ?? Koja je sljedeca bolest za koju ne treba ni probati praviti vakcine i lijekove??
@Ipkis Dobro ce biti ako ga i otkuha...najvise vole kada hranu moraju loviti po tanjiru
A znaju svi pljuvati po J&J, al kad treba kesh uloziti i spasiti ljude...onda su dobri. Evo nek oametne antivaksrke domacice koje pljuje sve sad izadju s djecom kad su mangupi. Sto sad ne pljujete?
A sa tom vakcinom koja.nas štiti.od.korone.kad napunimo 80.godina dobit ćemo.ko zna kakav koktel virusa.koji.ce.se aktivirati kako njima odgovara. Vec.vidim Solaka kako prijeti da vas zajedno sa Fadilom puskama natjerati na poslušnost.
Ja to govno od vakcine ne bih dao da mi daju pa makar me strpali i u zatvor .
vidi se da su pravi stručnjaci kad im treba "samo" 5mjeseci
@aurorab Pa ne prave gumice za brisanje, postoji nesto sto se zove odgovornost pred zakonom.. Kontaj kakve tuzbe mogu biti ako ne testiraju sve kako treba... U pitanju su ljudski zivoti... Ali hajde objasni to Balkanskom krkanu, koji ne gleda dalje od nosa..
@BrojacPiramida slazem se da su u pitanju ljudski zivoti i da nije bas lahko napraviti lijek, ali ako pođemo umirat ko u italiji, neće nam trebat ni u septembru. I zar stvarno mislis da ce trajati toliko virus? mozda se varam al tesko da hoce
Idu li uz injekciju i mali cipovi ...gratis..... aaaaaa
u sta se sve nece upetljati ovaj j&j?😄 aliiiii mirise uljeee mmm🙈 i plus ne steti ako dospije do usta,u minimalnim kolicinama😉
Eh..evo ekipe koja će pokupiti kajmak.
@MajmudinSila Nisu oni jedini koji testiraju nove vakcine, ali ne zaboravi vecina testova ne vodi nicemu.... Sve je to jos uvijek na vrbi grozdje...
A do tada sisamo palac!?