Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista him nije uradjeno kako su zasluzili.
Sto nesaljes vojsku kretenu? Bacate bombe i vozate dronove jer je tako najlakse. Gdje su specijalci i navodno najaca vojska na svijetu, krijete se iz tehnike licemjeri jedni obicni..
- Vojska je već tamo; baca bombe i voza dronove. - Bacaju bombe i vozaju dronove kojima je lakše. Zašto bi trebali teže ? - Tehniku su i osmislili i napravili da bi im bilo lakše i izbjegli ljudske žrtve. Jednostavno time su nadmoćnija vojna sila. Olakšati sebi nije licemjerstvo.
Ud'rite ih po guzi, najvise boli..
Sto ih vi jace udarate,oni su sve jaci
Vi ste ih stvorili majmune
joj keri al ga i ti dispr, kad god iskocis na ovom klixu meni se ide u halu
Udarate (USA) već godinu i više, pa ništa! Da ste htjeli, nebi ih davno bilo... Pusti šuplju...