Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dasak vjetra u americi
I on bi rado lupio zid ko sto je i Trump planiro, ali ne smije to javno rec da ga nebi kritikovali
Samo oštro! Kakve granice, kakvi kampovi, živimu u svijetu liberalizma a ne srednjeg vijeka. Svako nek gradi svoju sreću gdje ga volja! Gospodin Biden zna da je SAD to što jest zahvaljujući imigracijama.
@Ipkis E moj prijatelju,zakoni postoje i trebaju se postovat.Zamisli sad dodje Pakistanac i doseli se u tvoj grad i aplicira na isto radno mjesto kao ti uz nize uslove rada.Pa tebe poslodavac posalje kuci....A onda se ti uhvati kofera pa trazi srecu negdje drugdje.
Nista cudno, samo ce se cuditi kada vide u pretrpanim kampovima ilegalnih migranata, koje ce biti ohrabreni, slike nereda kao kod nas.
@CikCikCikPogodii jedva čekaju američki policajci