Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su te demokrate
Nisu to demokrate, to je politika. Iran ima svoje ambicije, ovi imaju svoje. I dođe do sudara. Iran ima tona proxy milicija koje je vješto rasporedio i po Siriji i po Iraku i po Jemenu. Nisu ni oni cvjećke.
Dobri Bosnjani na haparatima.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vnimanie, vnimani... Bajden je potpisao dokument o gradjanskoj bih, i ukidanju RS-a, dokument ce biti objavljen odmah, nakon sto Bajden zavrsi neka posla, mora tetki lek da odnese.. stize odma, ne brinite!
Hahaha samo zato sto ne kontrolisu tu zemlju svojim pipcima.
Al stvarno je glup narod, Amerika koliko nam je puta pomogla, a ni da kazemo "Hvala" ali ne, šnjoki je bitniji tamo jedan Iran koji nema veze sa nama... jbg zatucani mozgovi
BRAVO BIDEN! ganjaj te teroriste! Uzivancija je gledati kako fasisti i teroristi iz Irana, Turske, Republike Srpske, itd. pate zbog tebe.
mene samo zanima sta kaze Bosnjo na ovo??? jedino su oni javno klicali i molili se allahu da pobjedi... i sta kazete ovce sad???? bleeee-bleeeee
A što bi Bošnju interesovalo šta se dešava na relaciji Iran - SAD? Nas interesuje relacija BiH - SAD.
Nas joe uvodi sankcije siitskim kjafirima mashallah
Biden je prije koji dan objavio da će SAD još više nastojati u podršci širenju demokratije u svijetu. Za Iran je to kao objava rata. I za mnoge druge zemlje u njihovom regionu. Počev od Rusije. Prije koji dan pišu kliksovci kako je BiH iza Ruande. Neznaju jadnici da je Ruanda sad broj jedan u Africi po razvoju ekonomije. Iako su isto imali rat. Ali njima nije pomagato. I to je bila greška u BiH, te proklete donacije.
Evo ga na sad Amerika i Biden ne valjaju Bošnjacovima, kako ste vi bolesnj
Produžio fosil ili masoni koji stoje iza njega
Jel zna neko sta imaju Mošnje reci na ovo? Da li su na strani Bidena ili Irana?
Srbija je imala sankcije.Zbog agresije na BIH.Rumunija je profitirla.Sada Srbija negira Genocid ucesce u ratu u BIH.